Tenda N300 PCI Express adaptör hız sorunu

Aking

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar bugün Vatan'dan Tenda N300 PCI'e Express adaptör aldım. Önceden TP-Link WN822N kullanıyordum. Yeni cihazi taktıktan sonra hız testi yaptım ve download 2.34 Mbps çıktı. Google açarken bile kasıyor. Eski adaptörde 15 16ları gorüyorum. İnternetten biraz araştırdığımda PCI Express kartların daha verimli olduğu yazıyordu ama hız sonucunu görünce hüsrana uğradım. Sizce atladığım bir durum mu var? Yoksa ürün çok mu kalitesiz ondan mı oldu? Ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim. ( Driverlar kurulu)

Son düzenleyen: Moderatör:
olmaması lazım aslında düşünçen mantılı tabi usb den sağlıklı olur sonuçta iki ürün de 300mbs illa kullanan bi arkadaş vardır form da ama ağ ürünleri belli olmuyor yıllardır accespoint wiraless ataptör kulanmış biri olarak küçük bi örnek vereyim sana bende eski model bi wiraless adaptör vardı pc usb den taktıgım da çevrede acık alanda 100 mt kadar sinyalleri alabiliyordu arkadaşıma bi usb wiraless lazım oldu gittik vatan dan aldık hemde benim ürünün 3 katı fiatına bağlantı testlerine baktığım da 40 mt den fazla sinyal alamıyor du arkadaşım baya yakınmış tı senin üç kuruşluk alete bak diye emin olmamak la birlikte ürün kalitesiz olabilir

Tüh
olmaması lazım aslında düşünçen mantılı tabi usb den sağlıklı olur sonuçta iki ürün de 300mbs illa kullanan bi arkadaş vardır form da ama ağ ürünleri belli olmuyor yıllardır accespoint wiraless ataptör kulanmış biri olarak küçük bi örnek vereyim sana bende eski model bi wiraless adaptör vardı pc usb den taktıgım da çevrede acık alanda 100 mt kadar sinyalleri alabiliyordu arkadaşıma bi usb wiraless lazım oldu gittik vatan dan aldık hemde benim ürünün 3 katı fiatına bağlantı testlerine baktığım da 40 mt den fazla sinyal alamıyor du arkadaşım baya yakınmış tı senin üç kuruşluk alete bak diye emin olmamak la birlikte ürün kalitesiz olabilir
İade edeyim ozaman çok canımı sıkmaya başladı araştırmadığım yer kalmadı. Bu yeni adaptör sadece 3 4 kişinin sinyalini çekiyor. ama bağlandığını full 5 çizgi çekiyor onu da anlamadım

göstergeye aldanmayın mesela bende şuan kullandıgım bi adaptör var göstegede yüzde 80 lerde baglantı gercekleştiğin de ise bi bakıyorum googleyi zor acıyor wiralessin sinyalini takip ettigim de baya uzak bi komşu yani kısaca göstegeye aldanmayın sensör yanılabilir bağlantı şonucuna bakın

göstergeye aldanmayın mesela bende şuan kullandıgım bi adaptör var göstegede yüzde 80 lerde baglantı gercekleştiğin de ise bi bakıyorum googleyi zor acıyor wiralessin sinyalini takip ettigim de baya uzak bi komşu yani kısaca göstegeye aldanmayın sensör yanılabilir bağlantı şonucuna bakın
Kesinlikle oyle. Bugün vatana gidip ürünü iade ettim. Çek verdiler üstüne 40 lira koyup asus n14 usb adaptör aldım. Çok memnun kaldım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı