Tenda V12 AC 1200 modem alınır mı?

Eski modemim bozuktu kendi kendine hata üretiyordu ucuz ve iyi oldunu düşündüm için geçtim. Hız düşmesi + kopmam vardı fazlaca CRC hataları da çabası çoğu gitti düzeldi bu modemde.

Aldınız mı? Benim şu anki modemimin çekim gücü çok zayıf, aynı sorunu yaşar mıyım?

Aldınız mı? Benim şu anki modemimin çekim gücü çok zayıf, aynı sorunu yaşar mıyım?

Alali oldu biraz evet memnunum altyapimda hatalar dahi olsa sorunsuz kullanıyorum modemi hatalar altyapimda kaynaklı modemde hata yok.

Alali oldu biraz evet memnunum altyapimda hatalar dahi olsa sorunsuz kullanıyorum modemi hatalar altyapimda kaynaklı modemde hata yok.
Hocam şu anki türktelekom'un verdiği modemle 2 oda öteden bağlantı sorunu yaşıyorum. Tenda'da bu çekim gücü sorunu olur mu?

Hocam şu anki Türk Telekom'un verdiği modemle 2 oda öteden bağlantı sorunu yaşıyorum. Tenda'da bu çekim gücü sorunu olur mu?

Wi-Fi çok kullanmıyorum PC'ye kablolu kullanıyorum o yüzden denemedim için bir şey diyemicem.

Yani şansımı deneyeceğim hocam her iki saatte bir modeme reset atmakdan usandım hem arkadaşlarımın siniri bozuluo hem benim kablo değişimide işe yararmı hocam bu modeme gelen tavandaki kablolar.

Aldın mı bu modemi nasıl? Bende almayı düşünüyorum.

Aldım modemin bir sorununu görmedim hala kullanmaktayim 50 Mbps indirme ve 15 Mbps uploadda herhangi bir sıkıntım yok.
Hocam kapsama alanı nasıl? Benim şu an kullandığım modemde kendi odamdan salona 1 diş çekiyor mesela bu sorunu yaşar mıyım?

Hocam kapsama alanı nasıl? Benim şu an kullandığım modemde kendi odamdan salona 1 diş çekiyor mesela bu sorunu yaşar mıyım?

Çok fazla Wi-Fi kullanmıyorum vallaha ama odamdan oturma odasinda kullandım zaman bir problem yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…