Tenda V12 AC 1200 modem alınır mı?

Hocam neden bu modeme geçmiştiniz yani hangi derdinize derman oldu? Benim sürekli kopma ve geri bağlanma sorunum var uzak mesafede. Ve 3 kişiden fazla kişiye bağlantıyı düzgün paylaştıramıyor. Almayı düşünüyorum ama hızının artması gibi bir beklentim yok bunların çözüme kavuşur mu?

Eski modemim bozuktu kendi kendine hata üretiyordu ucuz ve iyi oldunu düşündüm için geçtim. Hız düşmesi + kopmam vardı fazlaca CRC hataları da çabası çoğu gitti düzeldi bu modemde.

Bu modemi almayı planlıyorum modemin bir sorunu var mıdır şu anki modemimden aşırı derecede rahatsızım internettede baktım kronik sorunlumuş benim modem bu modem alınır mı? Alınmaz ise maksimum 2000 TL'ye nasıl bir modem alınır 50 Mbps internet ile kullanacacağım.
Aldınız mı? Benim şu anki modemimin çekim gücü çok zayıf, aynı sorunu yaşar mıyım?

Yani şansımı deneyeceğim hocam her iki saatte bir modeme reset atmakdan usandım hem arkadaşlarımın siniri bozuluo hem benim kablo değişimide işe yararmı hocam bu modeme gelen tavandaki kablolar.

Bu modemi almayı planlıyorum modemin bir sorunu var mıdır şu anki modemimden aşırı derecede rahatsızım internettede baktım kronik sorunlumuş benim modem bu modem alınır mı? Alınmaz ise maksimum 2000 TL'ye nasıl bir modem alınır 50 Mbps internet ile kullanacacağım.
Aldın mı bu modemi nasıl? Bende almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı