Tenda V12 AC1200 Alınır mı?

vlkn00

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2020
Mesajlar
119
Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz bu modemi alın;
Nedenini de belirtebilirseniz sevinirim
 
Hocam ben Keenetic Hero DSL kuzenim Tenda V12 aldı. Daireler altlı üstlü benim modemim ordan çekiyor onun modemi salondan çekmiyor sürekli kopma sorunu var. Tenda müşteri hizmetlerini aradı servis sağlayıcıyı aradı çözemedi fibere geçtiğimizde de ben Keenetic'i kullanmaya devam ettim o memnun olmadığı için Türk Telekomun verdiğini kullanıyor daha memnun.
 
Hocam ben Keenetic Hero DSL kuzenim Tenda V12 aldı. Daireler altlı üstlü benim modemim oradan çekiyor onun modemi salondan çekmiyor sürekli kopma sorunu var. Tenda müşteri hizmetlerini aradı servis sağlayıcıyı aradı çözemedi fibere geçtiğimizde de ben Keenetic'i kullanmaya devam ettim o memnun olmadığı için Türk Telekom'un verdiğini kullanıyor daha memnun.

Yüksek ihtimal o modem sorunlu hocam 3 duvar +40mtden rahat çekiyor.
 
Tenda'yı almıştım, çekim gücü vs. gayet iyi fakat modem arayüzünde DNS ayarlama bile yok. Özellik bakımından yetersiz geldi o yüzden iade edip Keenetic Extra DSL alacağım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı