Tenda V12 AC1200 modem alınır mı?

Qwie

Hectopat
Yer
Bursa
Merhaba şu an kullandığım modem TP-Link'in eski bir modeli ve epey hasarlı. Yeni modem olarak Tenda V12 AC1200 almayı planlıyorum. Önerir misiniz? İnternetim 50Mbps ama ben upload olarak Max 5, download olarak ise Max 14 gördüm. Dahası olmadı. Bu modemi alsam hız fark eder mi?

Hocam ben de aldım ama aşırı ısınıyor ve gün içerisinde kopmalar oluyor. Siz yaşamıyor musunuz?

Hocam bıraktım, Türk Telekom'un verdiği fiber modemini kullanıyorum şu an. Tenda kullanırken hafif ısınma olsa da kopma hiç yaşamadım. Tenda'yı köydeki evime götürdüm orada kullanıyorum, kopma yok. 3 Katlı evde her kattan bağlanan var, herkesin upload ve downloadı iyi.

Hocam bıraktım, Türk Telekom'un verdiği fiber modemini kullanıyorum şu an. Tenda kullanırken hafif ısınma olsa da kopma hiç yaşamadım. Tenda'yı köydeki evime götürdüm orada kullanıyorum, kopma yok. 3 Katlı evde her kattan bağlanan var, herkesin upload ve downloadı iyi.
Hocam ben yeni konu açtım ama yazan olmadığı için bu konuya yazayım dedim. Benim tenda modem ısınıyor ama kopma sorunu ısınmadan dolayı mı oluyor bilemiyorum. İlk önce kabloları değiştirdim, düzelmedi. Daha sonrasında arıza kaydı oluşturdum geldiler ve hiç bir şey değişmedi. En sonunda ısındığından dolayı olabileceğini düşünmeye başladım ve eski bir modem kullanmaya başladım. Eski modemle 1 gün geçti hala kopma sorunu yaşamadım ama baya eski bi tp link modemi olduğu için hız değerlerini baya düşürüyor. Bu tenda modemdeki sorunu halledip tekrar ona geçmem lazım. o yüzden küçük fanlardan vs alsam ısınma sorunu çözülür mü sizce?

Hocam ben yeni konu açtım ama yazan olmadığı için bu konuya yazayım dedim. Benim Tenda modem ısınıyor ama kopma sorunu ısınmadan dolayı mı oluyor bilemiyorum. İlk önce kabloları değiştirdim, düzelmedi. Daha sonrasında arıza kaydı oluşturdum geldiler ve hiçbir şey değişmedi. En sonunda ısındığından dolayı olabileceğini düşünmeye başladım ve eski bir modem kullanmaya başladım. Eski modemle 1 gün geçti hala kopma sorunu yaşamadım ama bayağı eski bir TP-Link modemi olduğu için hız değerlerini bayağı düşürüyor. Bu Tenda modemdeki sorunu halledip tekrar ona geçmem lazım. O yüzden küçük fanlardan vs alsam ısınma sorunu çözülür mü sizce?

Hatalı bir ürün gelmiş olabilir, iade edip tekrar alsaydınız keşke. Fan falan almayın bence daha kaliteli, üst model bir modem alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı