Tenda V12 modem ile internet sürekli kopuyor

Umut kayrak

Decapat
Arkadaşlar, 3 gün önce internetim komple gitti ve komşumdan modem isteyip alıp taktığımda çalıştı ve bu yüzden yeni modem aldım Tenda V12 1200 Mbps. Öğlen 1 gibi kurdum ve okula gittim. Geldiğimde internet sürekli 30 saniye gidip geliyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet Hizmet Sağlayıcınız ile görüşünüz ve SNR Margin değerinizin 20 dB'ye sabitlenmesini isteyiniz. Hızınız düşse de kararlılık artacak ve kopmalar ortadan kalkacaktır.

Şuradan altyapı sorgulayıp santrale olan mesafenizi bizimle paylaşır mısınız?

Hocam 1 saatlik ban yedim de yazamadım bir de onu demesem sorun olur mu cünkü GeForce NOW kullanıyorum 85-95 Mbps arası alıyorum cok düşer gibi geliyor.
İnternet Hizmet Sağlayıcınız ile görüşünüz ve SNR Margin değerinizin 20 dB'ye sabitlenmesini isteyiniz. Hızınız düşse de kararlılık artacak ve kopmalar ortadan kalkacaktır.

Şuradan altyapı sorgulayıp santrale olan mesafenizi bizimle paylaşır mısınız?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    19,7 KB · Görüntüleme: 152
7 metre mesafede sorunsuz bir altyapı ile SNR margin değerine takılmadan 17a standardına göre 100 Mbps indirme bağlantı hızına çok rahat erişebilirsiniz. Hattınızda bir sorun var, TurkNet ile görüşmelisiniz.

Hocam dediklerinizden sadece 100 Mbps hıza rahat erişebileceğimi anladım :D
TurkNet ile konuştuğumda siteye geldiklerinde bir problem bulamamışlar altyapıda sorun aramak için 300 TL istiyorlar ya da elektrikçi çağarın gelsin baksın diyorlar para vermek istemiyorum.

Hocam dediklerinizden sadece 100 Mbps hıza rahat erişebileceğimi anladım :D
TurkNet ile konuştuğumda siteye geldiklerinde bir problem bulamamışlar altyapıda sorun aramak için 300 TL istiyorlar ya da elektrikçi çağarın gelsin baksın diyorlar para vermek istemiyorum.

Hocam hat değerlerinizi atın duruma göre elektrikçi çağırırsınız

Çünkü bazen sorgu siteleri yanlış gösteriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı