Tenda V12 modem ile internet sürekli kopuyor

Keenetic cihazların alametifarikası yazılımıdır. Türkiye'deki DSL altyapıyla gerçekten iyi başa çıkmaktadır. Yüksek kararlılığa ve ayarlar konusunda fazla esnekliğe sahiptir.

Hocam babama zor aldırdım bunu bir de iade edersem sıkıntı olur modem zaten iyi F/P bir ürün araştırdım.
O zaman İnternet Hizmet Sağlayıcınız ile görüşme yoluna gidiniz.

Cihazla ilgili konuyu belki bütçenize uygun daha iyi bir ürünü edinebilirsiniz diye açmıştım.

"SNR Marjin değerim düşük. Hız düşürmeyiniz zira santrale olan mesafem 7 metredir."

Bu şekilde açıklamaya yazabilirsiniz.

Bu arada test sonucu oldu.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-31_013441632.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 92
Hocam yaklaşık 15 dakikadır internet ışığı yeşil yanmasına rağmen interney yok güvenli gösteriyor cidden 500 TL fark ile o modem alınsa değişir mi @Burak5415

Jitter ping çok fazla, rekabetçi oyun oynamanız mümkün değil.

GeForce NOW açmaya çalıştığım zaman hep internet gidiyor istisnasız normal YouTube'ta video Discord da ses konuşmada problem yok GeForce NOW girdiğim zaman direk internet gidiyor.

O modemde DSL özelliği yok yani senin işine yaramaz Keenetic hopper DSL bakabilirsin

O modemde DSL özelliği yok yani senin işine yaramaz Keenetic hopper DSL bakabilirsin.

Fiyatı çok fazla hocam ya Max 500 bilemedin 600 oynayabilirim ama hala internet yok yedek modemi taktım gene yok bir şey oldu herhalde zaten şu sıralar sitedeki herkes bu durumdan müzdarip gelip bakmıyorlar da kafayı yersin.

Ayrıca problem muhtemelen modemden DSLAM ile aranızdaki uyumsuzluk yüzünden oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…