Tenda V12 vs. Extra DSL

Merhabalar, TurkNet kullanıyorum. Modem ihtiyacım var. Elimde Vodafone'un verdiği Huawei marka bir modem var ve Wi-Fi ile oyun oynarken ping sorunu yaşıyorum.
Bundan kurtulmak için modem alacağım. Çok bir bütçem yok. Ne kadar ucuz o kadar iyi benim için fakat aldığım zaman uzun bir süre beni idare etmesini istiyorum. Araştırdıktan sonra 2 modem arasında kaldım. Lütfen deneyimi olan arkadaşlar benimle deneyimlerini paylaşabilir mi?

1- Tenda V12 modeli (Markasından dolayı çekincelerim var.)
"https://www.hepsiburada.com/tenda-v...l-profil-35b-p-HBCV0000086XTR?magaza=Teknorya"

2- Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 modem.
"Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe"

TurkNet bana VDSL ile bağlantı sunuyor. Fakat Superonline'a geçersem fiber desteğim de var yani alacağım modemin hem fiberi hem VDSL'i desteklemesi gerekiyor ki bir daha modemle uğraşmayayım.

Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tenda v12 kullanıyorum işlemcisi güçlü olduğu için ısınıyor ancak modemin performansından memnunum 5ghz çok stabil çalışıyor 3 duvar ötesine kadar veriyor. Ayrıca tüm modellerde ısı sorunu var ben ikinci el olarak aldım 350 tl. Aynı modem keenetic extra ile kıyaslanıyor ancak arada 2 kat fiyat farkı var bu farka asla değmez. Isınma sorununu kasanızın üstüne modemi koyarak çözebilirsiniz ya da söküp termal ped değiştirebilirsiniz. Altına direkt olarak 12 veya 15 cm fan eklemeniz de bir çözüm. Tercih size kalmış :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı