Tenda V300 modem düşük çekim gücü

aaPeppe

Decapat
Daha fazla  
''Tenda V300 300 Mbps 4 Port ADSL2+- VDSL Kablosuz Fiber Modem 2 Anten'' modem kullanıyorum, modem odamda olmasına rağmen mutfaktan vs. çekmiyor, arada 2 duvar falan var. Mi sinyal güçlendirici aldım fakat sorun yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir modemlere baktım Tenda ilk aldığımda 80-100TL arasındaydı şimdi ise 200TL. Arkadaşım ASUS'un modemine 400TL civarı verdi ve çok memnun. Bütçe sıkıntım olmasa 1 saniye bile durmam ASUS'u seçerim.

Güçlü bir router alıp kablolu bağlantı ile güçlendirirseniz işe yarayabilir. Şahsen modem değiştirmeni öneririm.

Şöyle bir modemlere baktım Tenda ilk aldığımda 80-100TL arasındaydı şimdi ise 200TL. Arkadaşım ASUS'un modemine 400TL civarı verdi ve çok memnun. Bütçe sıkıntım olmasa 1 saniye bile durmam ASUS'u seçerim.
Ah o bütçe yokmu o bütçe özellikle Türkiye şartlarında dağlar kadar farka sebep oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı