Tenis ve yüzme yapılırken gym'e yazılmaya ihtiyaç var mı?

Bildiğim kadarıyla yüzme ile ilgilenen birinin ekstra olarak spor salonuna yazılmasına gerek yok ancak kendimi çok daha iyi hissederim keyif alıyorum yapmaktan dersen yazılabilirsin. Dediğim gibi yüzme ile ilgilenene bile gerek yok sen ekstra teniz ve basketbol ile ilgileniyosun yani tabiri caizse zaten zirvedesin fikrimce gerek yok.

Normalde tenis ve yüzme yapıyorum. Bazen de basketbol ile ilgileniyorum. Ekstra olarak bir spor salonuna yazılmalı mıyım sizce?
Hocam sen zaten fena spor yapıyorsun, tenis, yüzme, basketbol var. Spor salonuna yazılmak zorunda değilsin bence, ekstra ağırlık falan istiyorsan tamam ama kondisyon ve genel sağlık için şu anki aktivitelerin yeterli gibi. Yani illa ağırlık kaldırayım, kas yapayım dersen salon olur, yoksa böyle devam et.

Ne amaçla sorduğuna göre değişir. Kas kütlesi koymak istiyorsan eğer bunu yüzererek, basketbol/tenis oynarak yapamazsın. Ağırlık kaldırmak zorundasın bunun için. Senin yerinde olsam spor salonuna yazılır, diğer saydığın sporlara da kardiyo ve kondisyon çalışması olarak bakardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı