TensorFlow keras indirme hatası veriyor

Galaxy_Fox

Yoctopat
Daha fazla  
Yazılımcılığa hobi olarak yeni başladım ufaktan Pytorch ya da keras gibi kütüphanleri öğrenmekti amacım ama pip ile TensorFlow'u indirirken sıkıntı yok ama kodlarda(formlardan ya da ChatGPT'den) aldım neyse TTS zaten direkt inmiyor o ayrı konu ama import ettikten sonra.
import tensorflow as tf
from tensorflow.keras import layers, models
from tensorflow.keras.datasets import mnist yazınca iceri aktarma çözülemedi diyor pip ile indirmem başarılı eminim te ktek kütüphaneyi test ettim TensorFlow çalışıyor ama kerasta noktadan sonrası yok sizce hata neden (open CV'yi indirdim onda sıkıntı yok SS eski ve kodu hızlıca chatcpg hazırladı)

WhatsApp Görsel 2024-08-15 saat 15.03.44_82610597.jpg

Ya da PyCharm kullanın.

Yalan söyelemeyim siteden hiçbir şey anlamadım ama PyCharm'ı deneyeceğim bir de TTS indirmede hata var pip ile onu da PyCharm denetleyebilir mi?

Aldığın hata fotoda attığın mı?

Evet ekledeğim görselde hata kısmındaki ama vazgeçtim küçük sadece sohbet edilebilecek bir chat bot düşünmüştüm biraz asistan tarzında bir de TTS ile ses sentezi ile glados u baz alarak bir veri seti düşündüm ama TTS inmedi TensorFlow keras falan olmadı bende her şeyi sildim daha fazla uğraşmaya gerek yok gibi yine de uğraştığınız için sağ olun mantık olarak basit ve güzeldi ama olmadı bence artık uğraşmaya değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı