Tensorflow'da Traning Problemi

SMAlgan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sorunuma geçecek olursak github sitesinden örnek aldığım nesne tanımlamayı harfiyen uyguladım. Sadece üzerinde çalıştığım proje için fotoğrafları uyarladım, sonuna kadar her şey normal olmasına rağmen en son kullandığım "python train.py --logtostderr --train_dir=training/ --pipeline_config_path=training/faster_rcnn_inception_v2_pets.config"kodunu yazıp biraz bekledikten sonra aşağıdaki hatayı verdi. Ve çözüm bulamadım. Tensorflow 1.5 kullanıyorum Anaconda üzerinden çalıştırıyorum. Windows 10 işletim sistemi var.

Traceback (most recent call last):
File "train.py", line 49, in <module>
from object_detection.builders import dataset_builder
File "C:\tensorflow1\models\research\object_detection\builders\dataset_builder.py", line 27, in <module>
from object_detection.data_decoders import tf_example_decoder
File "C:\tensorflow1\models\research\object_detection\data_decoders\tf_example_decoder.py", line 24, in <module>
from object_detection.protos import input_reader_pb2
ImportError: cannot import name 'input_reader_pb2'

Son düzenleyen: Moderatör:
Şurayı eksiksiz uygulamanız gerek. Yükleme kısmında es geçtiğiniz kısımlar olmuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı