TEOG açıklandı

• Konuyu başlatan Batuhan Görkem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 8.085
İleride çok pişman olacaksınız. 10 yıl sonra keşke çalışıp 470 480 alsaydım diyeceksiniz. Şimdi burada hava atması kolay. Ki bu bir marifet değil. Ki girdiğiniz sınavı da gözünüzde büyütmeyin. En kolay sınav denk geldi size. Ben geçen seneki SBS mağduruyum. Şuan lise 2 ye geçtim. Ben bile artık böyle konuşuyorsam haliniz kötü. Tabi ben kime ne diyorum ki zaten okumaya niyetiniz olsaydı çalısırdınız...

Puan 473
Türkiye yüzdelik dilimim 2.2
Erzurum yüzdelik dilimim 1.5
İstediğim lise yüzdelik dilimi 1.8 .Ben şimdi Erzurum da olan bu liseye hangi yüzdelik dilimimle gidicem?

Puan 473
Türkiye yüzdelik dilimim 2.2
Erzurum yüzdelik dilimim 1.5
İstediğim lise yüzdelik dilimi 1.8 .Ben şimdi Erzurum da olan bu liseye hangi yüzdelik dilimimle gidicem?

Yüzdelik dilimler geçen sene o liseye hangi dilimdeki öğrencinin girdiği hakkında fikir verir. Liseler yüzdelik dilime göre adam seçmez, giren öğrenciler yüzdelik dilimi belirler. O yüzden sorunun bir yanıtı yok. O liseye şehir dışından pek kişi gelmiyorsa Erzurum yüzdelik dilimine bakman daha sağlıklı olacaktır.

İleride çok pişman olacaksınız. 10 yıl sonra keşke çalışıp 470 480 alsaydım diyeceksiniz. Şimdi burada hava atması kolay. Ki bu bir marifet değil. Ki girdiğiniz sınavı da gözünüzde büyütmeyin. En kolay sınav denk geldi size. Ben geçen seneki SBS mağduruyum. Şuan lise 2 ye geçtim. Ben bile artık böyle konuşuyorsam haliniz kötü. Tabi ben kime ne diyorum ki zaten okumaya niyetiniz olsaydı çalısırdınız...
Hava mı atıyoruz? Emeğimizin karşılığını aldığımız için seviniyoruz.

@Cengiz Çelik Çok doğru bir söz bence. Sınav çok basitti ve ileride bunun pişmanlığını çekicek. :)
Yüksek puan alanlar pişmanlık falan çekmeyecek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00