TEOG açıklandı

• Konuyu başlatan Batuhan Görkem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 8.085
359 puan.
Yüzdelik dilimim:22
Arkadaşlar ne kadar düşük olursa yüzdelik dilim, o kadar iyi değil mi ? İstediğim lisenin yüzdelik dilimi 24 filan.
Benimki 22. Rahat girerim heralde değil mi?

359 puan.
Yüzdelik dilimim:22
Arkadaşlar ne kadar düşük olursa yüzdelik dilim, o kadar iyi değil mi ? İstediğim lisenin yüzdelik dilimi 24 filan.
Benimki 22. Rahat girerim heralde değil mi?
Rahat demek doğru olmaz. Senden daha iyi birisi olursa ilk önce o girer. Ama sende muhtemelen girersin. Lise kontenjanına da bağlı tabi.

@Silinen üye Okulun aldığı yüzdelik dilimi ve taban puanı oluşturan, o okula giren öğrenciler. Yani liseler oturup da yüzdelik dilime göre öğrenci seçmiyor. Okulun il/ilçe yüzdelik dilimine bakman daha doğru sonuç verecektir.

Teşekkürler. Ben de öyle düşünmüştüm. Zaten sadece yüzdelik dilim değil, puan da önemli. Ama yüzdelik dilim biraz daha ağır basıyor. :(

MEB'in sitesinde böyle diyor kontenjan alanında:
Tercih Listesi / İl / İlçe kriterlerine göre oluşturulmuş Tercih Listesi içindeYüzdelik Dilime göre listeleme işlemi yapmak istiyorsanız bu bölümü kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkte doğru anlatmış aslında keşke ctrl c+v yapsaymışsın... :D

Açıkçası denemelerde pek zorlanmıyorum.
Denemelerle sınavlar aynı düzeyde olmayabilir.Sen korkma yürekyemiş gibi Tudem çöz en zoruna hazırlan :D

Bu sene h**van gibi çalışmam gerektiğini biliyorum. İnşallah güzel bir yere giderim.
Hayvanı sansürlemene gerek yoktu :D
Benden tavsiye DERSİ DERSTE DİNLE.yoksa telafisi çok zor...Zaten derste dinlersen + dershane çok iyi gelir.Snikirs yemişe dönersin hayvan gibi değil düzenli ve istikrarlı çalış.Öğretmenini pür dikkat dinle.Günde 250 sorunun altınada düşme :D

Ciddi olarak söylüyorum ben hiç evde derş çalışmazdım. Çalıştığım da 10 dk'yı geçmemiştir. Sadece ders dinleyerek 367 puan aldım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00