Hocam merhaba TEOG gibi kolay bir sınavdan LGS gibi zor bir sınava neden ve nasıl geçildi? Bunu anlatır mısınız?
Hocam merhaba TEOG gibi kolay bir sınavdan LGS gibi zor bir sınava neden ve nasıl geçildi? Bunu anlatır mısınız?
Sizi daha iyi eleyebilmek için geçildi. Sınava girecek insan sayısı çok ise sınavın zor olması çalışanın hakkını alması ve yığılmaları önlemek açısından ideal bir seçimdir.
1- TEOG çok kolay olduğundan dolayı herkes iyi puanlar alıyordu ve sınavın hiçbir anlamı kalmıyordu.
2- LGS zor değil sadece uzun ve kafa yorucu sorular var eğer okuduğunuzu anlıyorsanız kolayca yapabilirsiniz bunun içinde düzenli kitap okumanız gerek.
1- TEOG çok kolay olduğundan dolayı herkes iyi puanlar alıyordu ve sınavın hiçbir anlamı kalmıyordu.
2- LGS zor değil sadece uzun ve kafa yorucu sorular var eğer okuduğunuzu anlıyorsanız kolayca yapabilirsiniz bunun içinde düzenli kitap okumanız gerek.
Siz abinize kulak asmayın puanın bir kıymeti yok önemli olan sıralamadır. Emek verirsen karşılığını alıyorsun amasız fakatsız bir emek vermek gerekiyor. Kendini kandırmadan oturup çalışmalısınız yoksa başarı gelmiyor. Bunu her iki yolu da deneyerek gören bir abin olarak söylüyorum. Lütfen senin için neyin önemli olduğunun farkına var ve bir an önce derslerine odaklan.Tamamda hocam eşit değil ki abim geliyor ben TEOG'dan 430 aldım falan filan diyor moralimi bozuyor senin zamanında kolaydı diyorum bana ne oturup gunde 5 saat calisacaksin diyor.
Matematik zor hocam.
Matematik zor hocam.
Sizi daha iyi eleyebilmek için geçildi. Sınava girecek insan sayısı çok ise sınavın zor olması çalışanın hakkını alması ve yığılmaları önlemek açısından ideal bir seçimdir.
Tamamda hocam eşit değil ki abim geliyor ben TEOG'dan 430 aldım falan filan diyor moralimi bozuyor senin zamanında kolaydı diyorum bana ne oturup gunde 5 saat calisacaksin diyor.
Matematik zor hocam.
Matematik zor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.