Teog Lise Değiştirme

Benim söylemiş olduğum cümleyi yanlış anlamış olabilirsiniz. Ben orada sadece durumun değişip değişmediği için yazmıştım. Ayrıca eğer diğer liseler kabul etmezse ilk sene o okulda okursunuz ve eğer puanınınızı yüksek tutarsanız lise değişikliliği yapma oranınız yüksek. Benim o cümlede anlatmak istediğim olay buydu. Ve ayrıca sakin olmayı düşünebilirsiniz. Hepimiz bu adımlardan geçtik. Kendimden örnek verecek olursam benim de puanım ne düşük ne yüksekti. İlk sıraya yazdığım lise tutmayıp en son terxih ettiğim liseyi tutmuştu. Gittik sorunu hallettik. Alın size bir örnek. Nakil durumu yorumuma gelecekolursak eğer kabül etmezlerse o lisede okuyun 2. sınıfta notunuz yüksek ise o liseye geçiş yapma hakkınız var.

Bizim mağdurluğumuz hep özel okullardan kaynaklanıyor.Benimde yüzdelik kısım tutuyordu fen lisesine ama sonuçlara baktığımda anadolu öğretmen lisesini kazandığımı gördüm ve şok oldum.Bunun nedeni özel okullarmış.Özel okullar önceden tercihlere karışmadan masa altından işi yürütüyorlarmış fakat şimdi ise tercihe karıştıkları gibi İstanbul trafiği gibi karışıklık oldu.Ve herkes istediği lisenin bir düşüğüne gitti.Cidden ben şahsen hakkımı helal etmiyorum. :D

selamın aleyküm. bişi soracağm. benm puanın 349. itediğim lisenintaban puanı 329 ama liseyi kazanamadım neden. bıde o liseye geçebilirmiyim ??

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı