TEOG okul kayıtların nasıl olacak?

berkaydemir27

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merak ettiğim bir sorum var.
1- Teog sınavına girdim ve bir okula yerleştim otomatik kayıt sistemi ile kayıt olunacak okula gitmeye gerek yok diyenler var ne yapıcam okula gidip kayıt yaptırmamam gerekiyor mu ?
 
Bu konuda benimde aklıma takıldı. Kazandığım okulun sitesine girdiğimde "Kayıt MEB tarafından yapılacaktır" yazıyor ama nedense haberlerde 29 una kadar kayıt yaptırılması gerekir diyorlar
 
Hayır. Sonuç kısmındaki okula kaydın yaptırıldı. Git kıyafetlerini al, okulun saatini falan sor. Haberlerdeki nakil olayı içindir.
 
Bende de aynı sıkıntı var. Okula herhangi bir evrak gidecek mi? Servis işi olacaksa nasıl olacak falan bunlar ne zaman konuşulacak?
 
Okula kayıtlar otomatik yapılıyor. Servis olayı okulun ilk haftası müdür tüm okulun toplandığı İstiklal Marşı okuduğu zamanlarda söyler.
 
Ben eski okuluma gittim ve ilişkimin okulla kesildiğini, gideceğim liseye de otomatik kayıdın yapıldığını söylediler. Lise'ye gittiğim de ise bir kağıtta okul numaram, aldığım puan ve sınıfım yazıyordu. Bir de 2 Eylül'de 2 tane fotoğraf, kimliğimim fotokopisi, 5 top fotokopi kağıdı ve 25 TL'lik posta pulu getirmemi istediler. Yani kayıtlar otomatik yapılıyor. Ama nakilini başka okula istersen eski okuluna değil senin kaydının yapıldığı liseye gidip oradan kayıdını aldırman ve e-okul'dan nakil işlemlerini yapman gerekiyor.
 
Günaydın arkadaşlar ben TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından yerleştiğim okula gittim, Hem okulu görmek hemde bu soruyu sormak için soruyu sorduğumda otomatik kayıt olunduğunu söyledi
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı