Teog sonrası sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerli vaktiniz için üzgünüm(!) Bir daha da 1 yanlış çıkarırsam bile konu açma konusunda kararsızım.

Konu kilitlenebilir @MF

Dostum, kendini hiçbir zaman yükseklerde görme. İleride sıkıntı çekersin.

Neden alaycı (!) işareti kullanıyorsun? Herkesin vakti değerlidir. Forumda sadece sen yoksun. Her canı sıkıldığında konu açan veya kesin olmayacak sistem için konu açan kişiye sistem toplamaya 10DK uğraşacak mıyız? Burada kimse kimsenin akrabası, kardeşi değil. Yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak suistimal ediliyor.

Artık kapansın konu lütfen açtığıma açacağıma pişman oldum.

Devam et kardeşim, doğru yoldasın. Şu an çok büyük işler başardığını zannediyorsun kendi çapında fakat hayat sadece basit bir Teog sınavından ibaret değil.

Benim vaktim önemli değil yani...
İlk mesajı tam 30dkda yazdım düşüne düşüne. Ama önemli değil tabi benim vaktim.
Sanki tam pentagonu yönetirken ara verip cevaplamış gibi davranıyorsunuz.

Benim vaktim önemli değil yani...
İlk mesajı tam 30dkda yazdım düşüne düşüne. Ama önemli değil tabi benim vaktim.
Sanki tam pentagonu yönetirken ara verip cevaplamış gibi davranıyorsunuz.

İşte bazı forumlardaki yaş sınırlamasının tam sebebi bu. Senin yaşındakiler genelde senin gibi bencil oluyor.

Öncelikle ilk mesajın 5dk'da yazılabilecek bir mesaj. Hem sana mesajı boşuna yazdın diyen yok ki. Dursun mesaj Teog'dan 1 yanlış yaparsan yine açarsın aynı konuyu.

Ayrıca sen konuyu bizim için değil kendin için yazıyorsun. Sistemi biz değil sen kullanacaksın. Vakit harcayacaksın elbet.

Bizim vaktimiz bize göre seninkinden daha önemli olması gayet doğal. Herkesin vakti kendisi için önemlidir. Ancak burada onlarca kişi senin için 10dk'sını harcayınca 100dk olmuş oluyor ve bu vakti senin için harcamış oluyoruz. Sen 30dk'yı bizim için değil yine kendin için harcadın.

Senin gibi insanlar yüzünden bazı yerlerde yaş sınırlaması oluyor. Genelde bu yaşta ki insanlar hep atarlı hep bencil oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…