TEOG Tercihlerini Nasıl Yapmalıyım?

ÖmerAltıntas

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben orta son öğrencisiyim. Tercihlere daha uzun süre var biliyorum ama tercih konusunda kafama takılan bir kaç soru var. Bu tercihleri nasıl yapıcaz ? Ben tercihlerime sadece anadolu liselerini yazsam puanları düşük veya yüksek tutma ihtimalı olur mu ? Bilen ağabeylerim yardım ederse sevinirim.

Yanlış bilmiyorsam bu sene size 25 tercih hakkı verecekler ve anadolu liselerinin yanında sosyal bilimler lisesi de yaz tabi puanın yetiyorsa. Düşük veya yüksek tutma ihtimali demişsin o dediğini anlamadım

Aynen öyle ben de rastgele gezinirken internette gördüm ben de teog mağduruyum geçen seneden:cry: bari bu senekileri mağdur etmeseler

Yanlış bilmiyorsam bu sene size 25 tercih hakkı verecekler ve anadolu liselerinin yanında sosyal bilimler lisesi de yaz tabi puanın yetiyorsa. Düşük veya yüksek tutma ihtimali demişsin o dediğini anlamadım
Puanlari dusuk veya yuksek 25 tane anadolu yazsam elbet birine atar heralde.

İlk olarak puanın yetmediği yüksek puanlı iki sürpriz lise yaz. Daha sonra puanı yakın 1 veya 2 puan oynama olabilir 3-4 lise yaz. Daha sonrakiler içinse gelse bile üzülmeyeceğin, evine yakın olan, orta puanlı veya puanına yakın lise yaz.

Aynen Ömer atar ama geçen sene puan tuttuğu halde bazılarını ilçelere veya ildeki puanı daha düşük okullara yerleştirdiler. Umarım bu sene aynı hatayı yapmazlar 2-3 sene baktığın yüksek puanlı okulun bu sene puanı düşebilir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı