Cenger
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Sissoylu
Ah şu 2.Teog bu kadar kolay olmasaydı be99,9142 işte özür dilerim yanlış bilgi için. Bu arada dostum Robert maalesef olmadı ya
Ben de ya Robert ya da hiçbir şey kafasında olduğum için Robert'i öğrenince direk gittim babamın çalıştığı ve gitmemi istediği Final Fen'e yazıldım. (Adana)
İzmir Amerikan'a başvurmuştum bir de kabul edildim ama Robert olmadıktan sonra...
İzmir'e gitmem de iyi olurdu ama bilirsin işte bazen maddi durum insanın hayatında bazı şeyleri kısıtlayabiliyor. Ailemi de düşünmem gerekiyordu
Hem zaten bilirsin Robert kalitesinin yanına bile yaklaşamaz diğer Amerikan liseleri. O yüzden Adana'da kalıp burada devam etmek daha cazip geldi.
Seneye bir planetaryum bulmam gerekecek veya benzeri bir bilimsel kuruluş. Volunteer works açısından Adana İstanbul kadar çeşitli değil ama bir çalışabileceğim Gezegenevi bulsam tadından yenmez.
. Benim de İstanbul Erkek Tutmadı 1 yanlışla(aynı soru sanırım zaten.)Ben de gittim Kayseri'deki bi özel okula yazıldım zaten bayağı bir arkadaşım da orayı seçmişti. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun 
Bizim okulda 497 küsürle kapattı sanırım
. Unut gitsin sınavı önüne odaklan