TEOG'dan 18 Yanlış Yaptım Nasıl Düzelir ?

Üzülmeni istemem ama bende geçen sene girdim teog sınavına 5-6 yanlışım vardı. Ama o puanı alamadım ama civardaki en iyi anadolu lisesine gidiyorum.

O p uanı alamaman imkansız gibi bir şey dostum.Ya notların çok düşük yada ikinci sınavda 20-30 yanlış çıkartmışsındır.

O p uanı alamaman imkansız gibi bir şey dostum.Ya notların çok düşük yada ikinci sınavda 20-30 yanlış çıkartmışsındır.
6-7 ortalaması 70-75 arası olduğu için birazda öyle bu sene neyin ne olduğunu anlarsınız.

6-7 Yıl sonu notlarından kaybetmişsin .

Teogun %70 i ortalamaların %30u alındığı için ortalamaların 30-40 puanlık bir düşürüş yapacağını sanmıyorum.

@lonney122 Yıl sonu ortalamaları puanı etkiliyor bayağı . Yıl sonu notları 99-100 olan bir arkadaş 20 yanlış yaparak 460 küsür puan aldı . Yıl sonu ortalamaları hem düşürüyor hemde yükseltiyor notuna bağlı olarak .

O zaman avantajlıyım diyebilirim teog 1 kötü ama yıl sonu notları 8 de 96-97 bekliyorum 7 de 94 6 da 92ydi

abi benimde 18 yanlışım var kendimi fena kastım matematiğe girerken 9 yanlış yaptım normalde matematiğim iyidir moralim fena bozuldu ders çalışma isteğim kalmadı ..

Türkçe 3 fen 1 İNG ful din 2 inkilap 3 :/

Matematik kötü olmuş ya. Ders notlarını yüksek tut, sözlü için biraz hocalara dilen perfirmanslardan falan olabildiğince yüksek ol. İkinici TEOG'a da çalış matematiğini düzelt. Düzelir ya bozma moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…