TEOG'dan korkuyorum

Türkçe full inş Mat'da. Türkçe hiç belli olmuyor. O sıcak temmuz güneşli soru ya ben sıcak yüzünden a dedim İnş doğrudur. Din 1 yanlış kesin. Genel olarak sınav güzeldi 480'in altına düşmem inşallah

_1__ hangisine eşittir? li soruyu bile bile yanlış yaptım Aynı soruyu çözmüştüm hatta
625

O Türkçe sorusu C idi bence

Hayır o değil. Başka bi soru benim dediğim 0.00.... felan vardı 3 şıktada

Mona Lisa sorusunu ne yaptın bide Dindeki şu hangi yasa yanlış eşleştirilmiştir sorusunu

Ayet-el Kürsü'nün anlamını vermiş bir din sorusunda hangisi çıkarılamaz demiş ben ona yanlış cevap verdim herhalde. Yerleri ve gökleri koruyan Allah'tır çıkarılamaz dedim.
Onun cevabı C. Seninki Mat 'daki.
Türkçedeki soruya |||-|-|| dedim
Dindeki A şıkkıydı. Fiziksel yasa olmamalıydı.
Dindeki yerden para alıyor işte okul idaresini bırakıyor sorusunun cevabı neydi? Burdan hangi ayet çıkarılamaz felan diyordu.

Şıkları tam hatırlamıyorum sanırım A idi. İyi bişey istiyorsa sevdiğin şeyi ver gibi bi şıktı

Yok baya çıktı karekök ve üslü sayılardan yarısından fazlası zaten karekök ve üslü sayılardı. 13-14 soru vardı karekök ve üslü sayılardan ama kazığa kaçıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…