Teorik ehliyet sınavı zor mu?

E sınav zor mu? Kurstan korkuttular öyle zor böyle zor çok şaşırtmaca 10 kişi girerse 5'i kalıyor diye cidden öyle mi yeni tarz sorular? Sınava yeni giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet kolay, hayatında bir kez kaldırımda yürümüş birisinin bile geçebileceğini düşünüyorum.
Kendinize güvenmiyor iseniz biraz eski sorulardan çözün, soru mantığını öğrenmiş olursunuz.

2018 gibi girmiştim. Hiçbir derse gitmedim, sınavdan önceki gün 10-15 tane çıkmış soru çözüp girdim, 41/50 yaptım.

Çıkmış soru çöz, çünkü bilgi çıkıyor, "Kamyonun karayolundaki hız sınırı kaçtır?" gibi.

E sınav zor mu? Kurstan korkuttular öyle zor böyle zor çok şaşırtmaca 10 kişi girerse 5'i kalıyor diye cidden öyle mi yeni tarz sorular? Sınava yeni giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hocam çalışırsanız basit ben 2021 de girmiştim 94 puan aldım. Ama hiç çalışmadan hiç soru çözmeden geçeceğinizi sanıyorsanız o iş biraz zor olur Play Store da testler oluyor e sınav için onları indirip çözerseniz ve Youtube dan da video izlerseniz sizin için daha iyi olur.

Hocam 10 gün önce girdim ve 1 gün çalışmam yetti de arttı bile. Çoğu zaten aşina olduğunuz şeyler sadece hız sınırları-tabelalar, ilk yardım ve araç mevzuat kısmı çalışmadan yapılmaz.

Trafik adabı gibi temel, herkesin bilebileceği kısımlar kolay. Biraz motor kısmı sakıncalı, ilk yardımda da kafanız karışabilir. Ufak farklılıklar oluyor. Onun haricinde soru çözerseniz biraz rahatlıkla geçersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı