Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 578 Çözümler 3 26 Kasım 2023 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar. Bende Steam açılmıyor. Silip yükledim falan ama gene de olmadı. Basıyorum hiçbir şey olmuyor. Hata falan hiçbir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bende Steam açılmıyor. Silip yükledim falan ama gene de olmadı. Basıyorum hiçbir şey olmuyor. Hata falan hiçbir şey yok.
jack daniels red Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Royce0 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar. Bende Steam açılmıyor. Silip yükledim falan ama gene de olmadı. Basıyorum hiçbir şey olmuyor. Hata falan hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluyordu tıklıyordum tepki yok.Görev yöneticisinden görevi sonlandır diyordum ve düzeliyordu. Artı 1 Eksi
Royce0 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar. Bende Steam açılmıyor. Silip yükledim falan ama gene de olmadı. Basıyorum hiçbir şey olmuyor. Hata falan hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluyordu tıklıyordum tepki yok.Görev yöneticisinden görevi sonlandır diyordum ve düzeliyordu.