Terabithia Köprüsü filminin etkisinden nasıl kurtulunur?

Sergio Akın

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. 2 gün önce "Terabithia Köprüsü" filmini izledim ve o kadar etkiledi ki anlatamam. Arada gelen ağlama istekleri karşına filmden kesit çıkınca dayanamamalar vb. Bu etki nasıl düzelir? Film çok güzel ama bıraktığı hüzün gerçekten çok yoğun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da birçok kez oldu bu tarz etkiler. Game of Thrones'u ilk bitirdiğimde 2 hafta boyunca hiçbir dizi veya filmden zevk alamamıştım fakat o dönemde izlemeye çalıştığım şeyleri birkaç ay sonra izlediğimde zevk almıştım. Bir süre boyunca böyle hissedeceksin fakat geçiyor eninde sonunda. Rekabetçi, simülasyon oyunları falan oyna kafanı dağıtabileceğin. Hikayeli şeylere dizi film vb. hiç bulaşma bir süre.

Bana da birçok kez oldu bu tarz etkiler. Game of Thrones'u ilk bitirdiğimde 2 hafta boyunca hiçbir dizi veya filmden zevk alamamıştım fakat o dönemde izlemeye çalıştığım şeyleri birkaç ay sonra izlediğimde zevk almıştım. Bir süre boyunca böyle hissedeceksin fakat geçiyor eninde sonunda. Rekabetçi, simülasyon oyunları falan oyna kafanı dağıtabileceğin. Hikayeli şeylere dizi film vb. hiç bulaşma bir süre.
Çok üzüldüm filmin sonuna o yüzden sürekli ağlama hissi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı