Tercih listesi nasıl olmuş?

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Sıralamama göre tercih listesi yaptım yorumlayabilir misiniz? Antalya'da oturuyorum ve Akdeniz üniyi gördüm. Hosuma gitti. Bunun dısında Eskişehir ve denizliye merakım var o yuzden onları da yazdım. Sununla sunun yerini degistir ya da sunu ekle veya kaldır gibi önerileriniz var mı? Su anlık istedigim bölümler bilgisayar programcılıgı radyoloji ve diyaliz.ek olarak listeye dokuz eylül bilgisayar programcılıgı UZAKTAN ÖGRETİM ekledim ama sizce uzaktan ögretim okunur mu?

Screenshot_8.png
Screenshot_7.png
Screenshot_6.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar. Sıralamama göre tercih listesi yaptım yorumlayabilir misiniz? Antalya'da oturuyorum ve Akdeniz üniyi gördüm. Hosuma gitti. Bunun dısında Eskişehir ve denizliye merakım var o yuzden onları da yazdım. Sununla sunun yerini degistir ya da sunu ekle veya kaldır gibi önerileriniz var mı? Su anlık istedigim bölümler bilgisayar programcılıgı radyoloji ve diyaliz.ek olarak listeye dokuz eylül bilgisayar programcılıgı UZAKTAN ÖGRETİM ekledim ama sizce uzaktan ögretim okunur mu?

Eki Görüntüle 2554402Eki Görüntüle 2554403Eki Görüntüle 2554404
Çok karışık hakkında hayırlısı

Yerinde olsam listeden bilgisayar ile alakalı ön lisans bölümlerini çıkarırdım. Sağlık bölümleri atama açısından çok daha mantıklı, belli ki sağlığa da ilgin var tercih listene eklemişsin.

Yazılım ağırlıklı olarak özel sektör bir meslek olduğu için 2 yıllık ön lisans diploması birçok işveren tarafından olumsuz karşılanıyor. Mezun olduktan sonra pişmanlık yaşamaman adına 2 yıllık yazılım bölümlerini önermem, ya mezuna kalıp 4 yıllık yazılım kazanmaya bak ya da sağlıktan devam et derim.

Yerinde olsam listeden bilgisayar ile alakalı ön lisans bölümlerini çıkarırdım. Sağlık bölümleri atama açısından çok daha mantıklı, belli ki sağlığa da ilgin var tercih listene eklemişsin.

Yazılım ağırlıklı olarak özel sektör bir meslek olduğu için 2 yıllık ön lisans diploması birçok işveren tarafından olumsuz karşılanıyor. Mezun olduktan sonra pişmanlık yaşamaman adına 2 yıllık yazılım bölümlerini önermem, ya mezuna kalıp 4 yıllık yazılım kazanmaya bak ya da sağlıktan devam et derim.

Öneriniz için teşekkür ederim bilgisayara ilgim olduğu için onu da ekledim ama dediginiz mantıklı geldi cıkarmam gerekiyor sanırım. Aslında mezuna kalmayı da düşündüm ama ailemin maddi imkanları pek yok bu yüzden bir an önce mesleğe geçip para kazanmam gerekiyor aileme bakabilmem için. Bu yüzden mezuna kalıp 4 yıllık için çabalamak zaman kaybı olur ailem adına.

Çok karışık hakkında hayırlısı.

Çok teşekkür ederim öneriniz var mı siz olsanız ne yapardınız?

Hocam denizli ye gelirseniz yardımcı olurum.

Tıbbi görüntüleme benim de tercihlerim arasında bu arada.

Teşekkür ederim şu anlık ailem Antalya'da oldugu için kira masrafım olmasın diye Antalya'da kalmak istiyorum. Tabii olur da denizli gelirse görüşürüz. Özel değilse tercih listenize bakabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı