- Makaleler
- 4
Yerleştim fakat gitmek istemiyorum, herhangi bir yaptırımı olur mu? Ceza gibi şeylerden bahsediyorum, sınava girmeyeceğim zaten bir daha.

Yerleştim fakat gitmek istemiyorum, herhangi bir yaptırımı olur mu? Ceza gibi şeylerden bahsediyorum, sınava girmeyeceğim zaten bir daha.
Birdahakine sınava girdiğinizde puan kırılır ama siz girmeyecekmişsiniz sorun yok.
Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım.Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım.
Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım.
Okusam bile 2 yıllık açıktan okurum hocam.Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım.
Selamın aleyküm ChatGPT'ye göreTeşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım.
Hocam tarlamız var, gayet de iyi geliri var. Her türlü aracım ve hazır evim olduğu için bu işten devam etmem daha mantıklı geliyor.En kötü 8 yıl öğretmenlik yapıp benim gibi milli eğitim müfettişi yardımcısı olurdunuz, atama kısmını maalesef bilmiyorum.
Hocam tarlamız var, gayet de iyi geliri var. Her türlü aracım ve hazır evim olduğu için bu işten devam etmem daha mantıklı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.