Teredo uygun bulunamadı hatası

serdarotaci

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Oto Elektronik
Merhaba öncelikle herkese selam.
Technopat ailesine yeni katıldım adım Serdar.

Yaklaşık 1 haftadır yaşadığım bir sorun bulunuyor ve neredeyse internette bulunan her türlü çözüm önerisini denedim fakat sonuç yine sıfır.
Arkadaşımla Forza Horizon 5 oynamaya çalışırken yukarıda "yavaş ağ bağlantısı, oyun deneyimizi etkileyebilir" yazısı çıktı ve sorunun internetimle ilgili olduğunu düşünüp modemi restartladım. Sorunun çözülmediğini görünce internette ufak bir araştırma yapıp bu sorunu daha önceden başkalarının da yaşadığını gördüm ve biraz rahatlayıp çözümleri uygulamayı denedim. Komut istemine farklı adımlarla komutlar girdim, "gpedit.msc" üzerinden teredo ile olan seçenekleri aktif hale getirdim, DNS adresimi "8.8.8.8 - 8.8.4.4" olarak değiştirdim, ağ sürücülerimi güncelleştirdim ve hatta bilgisayarımda ki onca dosyaya rağmen format atıp temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Ne yazık ki bu uğraşlarımın hiçbirisi işe yaramadı. Sorunun bizzat görseli ektedir.

resim_2022-10-27_133834497.png

İçimizden daha önce aynı benim yaşadıklarımı yaşamış ve çözüm bulmuş birileri veya çözüm ile ilgili yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum.

Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Ben bu video ile çözmüştüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DNS ayarlarını:
1.1.1.1
1.0.0.1
Olarak kullanıyorum.

Ayrıca Microsoft Store üzerinden Xbox uygulamalarını güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz.

Ben bu video ile çözmüştüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DNS ayarlarını:
1.1.1.1
1.0.0.1
Olarak kullanıyorum.

Ayrıca Microsoft Store üzerinden Xbox uygulamalarını güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz.

Çözüm öneriniz için teşekkür ederim videoyu daha önceden denedim ve şimdi sizin dediğiniz dns ayarınında yaptım fakat sonuç hala aynı. Uygulama en güncel konumda başka bir şekilde çözebilir miyim?

Arkadaşlar anlık olarak yaklaşık 3 hafta geçti. ISS'i dahi değiştirdim fakat hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. TurkNet candır. Onu bırakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı