Terk edilmiş otopark alanına girmek sıkıntı çıkartır mı?

Makaleler
51
Biliyorum, tuhaf bir soru. Şöyle ki, kaykay sürmeyi öğrenmek için düz zeminli ve kimsenin olmadığı bir yere ihtiyacım vardı. Ben de bir otopark buldum. Otopark evime bir tık uzak, daha önce hiç gitmedim. Google Maps'ten baktığımda otoparkın 2 girişi olduğunu gördüm.
Birinci giriş:

Otopark-1.png

İkinci giriş:

Otopark-2.png

Bu otoparkın olduğu yerde eskiden bir fabrika gibi bir şey vardı, oldukça geniş bir alan. Hatta 1. fotoğrafın sol tarafında güvenlik kulübesi de vardı. Fabrika yıkılınca otopark olarak kullanılmaya başlandı ama belediyeye bağlı değildi ve genelde içerisi boş oluyordu. Zaten fotoğraflara baktığınızda terkedilmiş bir yer olduğunu anlayabilirsiniz. Sizce benim buraya girmem sıkıntı çıkartır mı? Bunu sormamın sebebi otoparkın biraz uzak olması, ve tabii ki güvenlik görevlileriyle falan uğraşmak istememem.

Son düzenleme:
Biliyorum, tuhaf bir soru. Şöyle ki, kaykay sürmeyi öğrenmek için düz zeminli ve kimsenin olmadığı bir yere ihtiyacım vardı. Ben de bir otopark buldum. Otopark evime bir tık uzak, daha önce hiç gitmedim. Google Maps'ten baktığımda otoparkın 2 girişi olduğunu gördüm.
Birinci giriş:

Eki Görüntüle 1034626

İkinci giriş:

Eki Görüntüle 1034627

Bu otoparkın olduğu yerde eskiden bir fabrika gibi bir şey vardı, oldukça geniş bir alan. Hattan 1. fotoğrafın sol tarafında güvenlik kulübesi de vardı. Fabrika yıkılınca otopark olarak kullanılmaya başlandı ama belediyeye bağlı değildi ve genelde içerisi boş oluyordu. Zaten fotoğraflara baktığınızda terkedilmiş bir yer olduğunu anlayabilirsiniz. Sizce benim buraya girmem sıkıntı çıkartır mı? Bunu sormamın sebebi otoparkın biraz uzak olması, ve tabii ki güvenlik görevlileriyle falan uğraşmak istememem.

Olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence risk alma, orada ayyaşlar tinerciler olabilir. Onun yerine kalabalık olmayan çok da tenha olmayan bir yeri seç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence risk alma, orada ayyaşlar tinerciler olabilir. Onun yerine kalabalık olmayan çok da tenha olmayan bir yeri seç.
Otoparkın hemen bitişinde genelde çok kalabalık olan bir park, azıcık ilerisinde de büyük bir AVM var. Çok da tenha bir yer değil yani. O tarz tiplerin olacağını sanmıyorum.

Bir şey olmaz. En fazla çık derler, çıkarsın. Arkadaşın dediği gibi esrar içmiyorsun, milletin karısına kızına laf atmıyorsun sonuçta.
Kaykay süren insanlara serseri, vatana millete hayırsız insan gözüyle bakılıyor genelde. O yüzden daha sert bir tepki alabilirim diye düşündüm ama haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı