Terkedilmiş makine odası çalışması

Zorzanaat

Kilopat
Makaleler
6
Blender programı ile yaptığım terkedilmiş temalı makine odası çalışmam.

makineodası.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Blender'la ilgili çalışıyorum son zamanlarda, kısmetse basit bir oyun yapacağım. :)
Harika olmuş çok güzel ve kasvetli duruyor, terk edilmiş havasını çok güzel vermiş ellerinize sağlık.

Ben Blender'dan ev yapmıştım en son. Çok güzel, profesyonel bir çalişma olmuş.
Teşekkür ederim.
Baya iyi olmuş hocam. Tam olarak terkedilmiş tema'yı hissetmemiz için belki ışıklardan 1'inin kapalı olması da güzel olurmuş.
Olabilirdi tabi ama ortamı karanlık gösterir diye yapmadım. Bu dediğinizi aşağı da ki koridorda animasyonlu şekilde yaptım ama Render almadım. Yorumun için teşekkürler.

eskikoridor.png

Son düzenleme:
Pek terk edilmiş durmuyor yani hastanelerinin makine odalarını falan görsen kıyamet sonrası falan denir neyse bu arada çok güzel eline sağlık ama buna terk edilmiş denmez.

Ben de Blender'la ilgili çalışıyorum son zamanlarda, kısmetse basit bir oyun yapacağım. :)
Harika olmuş çok güzel ve kasvetli duruyor, terk edilmiş havasını çok güzel vermiş ellerinize sağlık.
İyi çalışmalar. Blender ile her türlü modelleme ve programlama yapılabilir. Blender şuan da en çeşitli oyun modelleme programlarının liderlerinden diyebiliriz :d. Yorumun için teşekkür ederim.

Blender programını bilen bilir bunu yapmak büyük emek ister eline sağlık.
Evet ben aylar önce terkedilmiş ortam ve modellemeler üzerine çalışmaya başladım kendimi bu konu da ilerletmeye çalışıyorum. Yapılacak ortamı düşünmek onu modellemek daha sonra dokusunu ayarlamak onu görsel/grafik olarak programlamak falan tabi yoruyor :d. Yorumun için teşekkür ederim.

Pek terk edilmiş durmuyor yani hastanelerinin makine odalarını falan görsen kıyamet sonrası falan denir neyse bu arada çok güzel eline sağlık ama buna terk edilmiş denmez.
Tabi bu ortamı daha farklı modeller ile çeşitlendirebilirsin ama işte onu düşünüp uygulaması uğraştırıyor :d. Yoksa aklımda buraya ekleyebileceğim bir kaç farklı model daha vardı. Yorumun için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı