Terleme sorunu yüzünden kol kılları alınırken gelen tepkilere ne yanıt verilmeli?

Galip Soyali

Centipat
Daha fazla  
Genlerden kaynaklı olarak bağışıklık sistemini çok düşük. Vücudum hiç ortası olmadan durduk yere buz gibi olur ya da terler. Yaz geldiği için biraz az terlemek için kısa kol giydiğim sıra. Hem uzun kol kıllarımdan hem de çok fazla terlememden ötürü kıllarımın yapış yapış olmasından tiksinirim. Kendi vücudumdan tiksinmemek için kıllarımı kesmeye karar verdim. Kestikten sonra samimi olduğum veya olmadığım herkes gay, top gibi şeyler demeye başladılar. Şaka yapsalar bile dozunu fazla kaçırıyorlar, çok alınıyorum. Bana böyle şeyler dediklerinde onlara ne gibi kavga etmeden, tartışmadan, laf sokmalı nasıl karşılık vermeliyim? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
" Genlerden kaynaklı olarak bağışıklık sistemini çok düşük. Vücudum hiç ortası olmadan durduk yere buz gibi olur ya da terler. Yaz geldiği için biraz az terlemek için kısa kol giydiğim sıra. Hem uzun kol kıllarımdan hem de çok fazla terlememden ötürü kıllarımın yapış yapış olmasından tiksinirim. Kendi vücudumdan tiksinmemek için kıllarımı kesmeye karar verdim " desen yeterli olur. İnsan olan halden anlar.

Anlamıyorlarsa salla gitsin.

Allah başka büyük dert vermesin. Çözüm yolu : Elon Musk'da alıyor de olsun bitsin.

Genlerden kaynaklı olarak bağışıklık sistemini çok düşük. Vücudum hiç ortası olmadan durduk yere buz gibi olur ya da terler. Yaz geldiği için biraz az terlemek için kısa kol giydiğim sıra. Hem uzun kol kıllarımdan hem de çok fazla terlememden ötürü kıllarımın yapış yapış olmasından tiksinirim. Kendi vücudumdan tiksinmemek için kıllarımı kesmeye karar verdim. Kestikten sonra samimi olduğum veya olmadığım herkes gay, top gibi şeyler demeye başladılar. Şaka yapsalar bile dozunu fazla kaçırıyorlar, çok alınıyorum. Bana böyle şeyler dediklerinde onlara ne gibi kavga etmeden, tartışmadan, laf sokmalı nasıl karşılık vermeliyim? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tabiri caizse bir tarafına takma öylelerini.

Rahatsız olduğuna göre gay değilsin. Bu zaten sorunu çözüyor. Sen gay dediklerinde aşırı tepki ver tshirtini yirtacak şekilde ama gögsü killarını da alıyorsan o zaman gene gay derler.

Sen tshirtu yirtma en iyisi.

Siz orangutan gibi gezmekten rahatsız olmuyor musunuz de.

Muhtemelen ne derseniz deyin öyle şeyler demeye devam ederler, çözümü çok basit sizin hayatınız sizin tercihleriniz takmayacaksınız onları. Hastalığınızdan dolayı fakat bundan dolayı olmasa bile kılları sevmiyor da olabilirsiniz erkeklikle de bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum bir kıl erkekliği belirleyemez. Kendileri kıllı kıllı gezsinler o daha kötü bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı