Nano Elmas, Altın/Gümüş ve Silikon termal macunların iletkenlik ve performans derecesi.
Hayır her gri renkteki termal macun nano diamond demek yanlış olur. Bildiğim tek nano diamond termal macun Antec FORMULA 7.Teşekkürler Şimdi sizin sayenizde nasıl Bir termal macun alıcağımı öğrendim...
Peki Her Gri renkteki macunlar NANO DIAMOND' mı ?
Nano diamond değil, silicon sınıfında bu macun.Rengi Nano Diamond'a benziyor ancak yine de sormak istiyorum, bu termal macun hangi sınıfa giriyor ?
Zalman Zm-Stg2 Super Thermal Macun - Vatan Bilgisayar
Hayır her gri renkteki termal macun nano diamond demek yanlış olur. Bildiğim tek nano diamond termal macun Antec FORMULA 7.
Antec Formula 7 termal macunu daha önce Recep Bey'in rehberlerinde görmüştüm. Bu konudan sonra daha netleşti olay. Bu termal macunu nereden alabiliriz? Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt'e bakmıştım, yoktu.Hayır her gri renkteki termal macun nano diamond demek yanlış olur. Bildiğim tek nano diamond termal macun Antec FORMULA 7.
Nano diamond değil, silicon sınıfında bu macun.
Termal macun için tavsiye arıyorsanız Arctic Silver 5 denemelisiniz mükemmel sonuçlar veriyor.
Ülkemizde satılmıyor bir ara bende araştırma yapmıştım almak için bulamamıştım ama Amazon'dan alabilirsiniz. Amazon.com: Antec Nano Diamond Thermal Compound Formula 7: ElectronicsAntec Formula 7 termal macunu daha önce Recep Bey'in rehberlerinde görmüştüm. Bu konudan sonra daha netleşti olay. Bu termal macunu nereden alabiliriz? Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt'e bakmıştım, yoktu.
Onlarda silicon sınıfından macunlar.Bilgi için Teşekkürler, Yani Nano Diamond olarak antec almalıyız
Birde bu soğutucuların içinden Çıkan Termal macunlar Nasıl ? Tek Kullanımlık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.