Termal macun 4 ayda bozulur mu?

Sercan007

Centipat
Merhaba anneanneme uygun performansta okey oynatacak şekilde 1000 TL'ye çok uygun bir PC topladım ama termal macun eksik. Ben de 4 ay önce bilgisayar topladim. Diyorum ki bir daha 2 kere al miyim? Anneanneme alırken bari kaliteli bir şey alayım 4 ay sonra kendime de surerim diyorum. Böyle 30-40 TL'ye bir termal macun alsam, anneanneme sürsem. Kalanını 4 ay sonra sürsem siringada kurur ya da bozulur mu? Bir de önerir misiniz o fiyata macun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandıktan sonra eskisi gibi saklarsanız yani şırınganın ucunu geri takarsanız kurumaz, bozulmaz.

Merhaba anneanneme uygun performansta okey oynatacak şekilde 1000 TL'ye çok uygun bir PC topladım ama termal macun eksik. Ben de 4 ay önce bilgisayar topladim. Diyorum ki bir daha 2 kere al miyim? Anneanneme alırken bari kaliteli bir şey alayım 4 ay sonra kendime de surerim diyorum. Böyle 30-40 TL'ye bir termal macun alsam, anneanneme sürsem. Kalanını 4 ay sonra sürsem siringada kurur ya da bozulur mu? Bir de önerir misiniz o fiyata macun.
Kanka.
6 yıl önce macunumu sıktım en son ve bir şey olmadı.

Hayır şırıngada dursa bozulmaz.
Bu bitane coolermaster htx 002 diye bişi gördüm onda kaliteli değilmi oda güzel dediler ben ondan kaliteli arıyorum sanırım bu iyi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı