Termal macun 80-90 derece olan işlemcinin ısısını düşürür mü?

Fark olur da o macunun performansını pek sevmiyorum. Yine de 5-10 derece düşürür gibi geliyor. Keşke en azından MX-4 alsaydınız.
araştırdım ama mx-4 ile aynı performansı verebiliyomuş onun için aldım
20 derece gibi bir düşüş olabilir, tahminidir. Ama fark olacağına emin ol, doğru sür.
elimden geldiğince ince bir şekilde sürmeye çalışıcam teşşekür ederim
Dostum termal macunsuz işlemci çalıştırmak ızgara yakmaktan farksızdır. O şekilde kullanma , işlemciye zarar verebilirsin.
termal macun pazartesi elime ulaşacak ozmana kadar işlemciyi yormadan kullanıcam bilgisayarı

Arkadaşlar pc Boşta iken 40-50 derece arasında gidip geliyo hwmonitor den ve aida64 kontrol ettim boşta 40-50 arası birde bios dan bakayım dedim bios da ise 74 derece gözüküyo İşlemci termal macun yok

İşlemci termal macunu yenilenip kasanın önüne de hava akışı sağlaması amacıyla en azından 1 fan alınırsa daha serin çalışır.
ilk termal macun değiştirdiğimde hiç böyle ısınmıyodu yine 2 tane egzoz fan vardı. ama o termal macun eskidiğinden temizledim eskiyen macunu ama yeni bir macun alıp yenilemedim
Arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim pazartesi günü macun elime ulaşacak faları tekrar bir güzel temizledikten sonra macunu uygulayacağım burada sonucu paylaşırım

HTK-002 modelini önermem. Sebebi ise şuan onu kullanıyor olmam. Ps4 te değiştireli 4 ay oldu ama uçak sesi geliyor. İşlemcimin ve ekran kartımın termal macununu değiştireli 1 ay olmadı. İ5 760 75% fan hızında boşta 44 6.dk yükte 87 dereceye ulaşıyor. Gigabyte gtx 960 g1 3 fanlı modelini kullanıyorum. %50 fan hızında boşta 30 yükte 76 derece oluyor. Kasamın hava sirkülasyonu iyi olmasına rağmen ısılar bu şekilde. Bu yüzden bu termal macunu önermem. Şuan mx4 model termal macun sipariş ettim.

HTK-002 modelini önermem. Sebebi ise şuan onu kullanıyor olmam. Ps4 te değiştireli 4 ay oldu ama uçak sesi geliyor. İşlemcimin ve ekran kartımın termal macununu değiştireli 1 ay olmadı. İ5 760 75% fan hızında boşta 44 6.dk yükte 87 dereceye ulaşıyor. Gigabyte gtx 960 g1 3 fanlı modelini kullanıyorum. %50 fan hızında boşta 30 yükte 76 derece oluyor. Kasamın hava sirkülasyonu iyi olmasına rağmen ısılar bu şekilde. Bu yüzden bu termal macunu önermem. Şuan mx4 model termal macun sipariş ettim.
Bugün arkadaşım ile konuştum o hem mx4 hemde htk-002 kullanmış bana dediği şey mx4 alacağına htk-002 al dedi en fazla 1 derece fark olur dedi.

Termal macunsuz bilgisayar çalıştırılmaz, işlemciyi ve anakartı havaya uçurursunuz sıcaklıktan. Ha 100 dereceyi gördü mü otomatik kapanır tabi korumalı olduğundan ama kalıcı hasar oluşabilir donanımlarınızda. Termal macun alana kadar kullanmayın bilgisayarı.

Termal macunsuz bilgisayar çalıştırılmaz, işlemciyi ve anakartı havaya uçurursunuz sıcaklıktan. Ha 100 dereceyi gördü mü otomatik kapanır tabi korumalı olduğundan ama kalıcı hasar oluşabilir donanımlarınızda. Termal macun alana kadar kullanmayın bilgisayarı.
termal macunsuz ets2 de full ayarlarda 80 derece görüyodu bakalım termal macun etki edecekmi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı