Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 7 Şubat 2022 #1 Bende 4 gramlık bir termal macun var. 2 gramını şimdi kalan 2 gramı da 6 ay sonra kullanabilir miyim?
Bende 4 gramlık bir termal macun var. 2 gramını şimdi kalan 2 gramı da 6 ay sonra kullanabilir miyim?
Zoneradious Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 478 7 Şubat 2022 #3 Bendeki macunu 2 yildir kullaniyorum sorun yasatmadi. Markasi colormaster.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 7 Şubat 2022 #4 smorlin dedi: evet Genişletmek için tıkla... Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Zoneradious dedi: Bendeki macunu 2 yildir kullaniyorum sorun yasatmadi. Markasi colormaster. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha var. Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok.
smorlin dedi: evet Genişletmek için tıkla... Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Zoneradious dedi: Bendeki macunu 2 yildir kullaniyorum sorun yasatmadi. Markasi colormaster. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha var. Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Şubat 2022 #5 Aslan Kedi dedi: Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Genişletmek için tıkla... Kuru peçete ya da pamuk ile alkol ya da farklı bir sıvı sürmeden silebilirsin.
Aslan Kedi dedi: Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Genişletmek için tıkla... Kuru peçete ya da pamuk ile alkol ya da farklı bir sıvı sürmeden silebilirsin.
Kerimexe Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #6 Macun yenilemeden önce eski macunu işlemcinin ve fanın bakır bloğunun üstünden silmen doğru olan ve bildiğimiz kolonya ile silmende bir sakınca olduğunu düşünmüyorum , silerken dikkatli olman gerekiyor.
Macun yenilemeden önce eski macunu işlemcinin ve fanın bakır bloğunun üstünden silmen doğru olan ve bildiğimiz kolonya ile silmende bir sakınca olduğunu düşünmüyorum , silerken dikkatli olman gerekiyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 7 Şubat 2022 #7 Aslan Kedi dedi: Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Bir sorum daha var. Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Genişletmek için tıkla... Kolonya işe yarar.
Aslan Kedi dedi: Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Bir sorum daha var. Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Genişletmek için tıkla... Kolonya işe yarar.
Hatsune Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 842 8 Şubat 2022 #8 Havayla uzun süre temas etmezse sorun olmaz.
149048 Megapat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 602 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #9 Güzelce sakla hava almasın hiçbir şey olmaz istediğin zaman tekrar kullanırsın.
Zoneradious Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 478 8 Şubat 2022 #10 Aslan Kedi dedi: Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Bir sorum daha var. Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Genişletmek için tıkla... Kuru pecete ile silebilirsin. Egerki kurumuşsa ben aseton ile siliyorum. Zarari varmi bilmiyorum ama yillardir o sekilde temizliyorum.
Aslan Kedi dedi: Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Bir sorum daha var. Macunu yenilemeden önce öncekini silmek gerekir mi? Gerekirse ne ile silinmeli? Alkol veya izopropil alkol elimde yok. Genişletmek için tıkla... Kuru pecete ile silebilirsin. Egerki kurumuşsa ben aseton ile siliyorum. Zarari varmi bilmiyorum ama yillardir o sekilde temizliyorum.