Ben de benzer bir macun almıştım. 10 senelik kurumuş stok macunla bile 90 derece olan PC 92-95 derece bandında çalışmaya başlamıştı. Kısacası o macunu alacağına bence hiç alma daha iyi.Bilindik markalar degil de bilgisayarcılarda satılan termal macunlardan alsam 1.93 W degeri var. Kullansam sıkıntı olur mu? İşlemci ve ekran kartı ikisinde de kullanacağım.
Eski macun bile daha iyidir bundan. İletkenliği aşırı düşük seviyede ve çabuk kurur muhtemelen.
Ben de benzer bir macun almıştım. 10 senelik kurumuş stok macunla bile 90 derece olan PC 92-95 derece bandında çalışmaya başlamıştı. Kısacası o macunu alacağına bence hiç alma daha iyi.
Doğru. Bütçe ne kadar? Ona göre bir macun buluruz belki.Hiç bulaşmayım yani doğru mu?
Doğru. Bütçe ne kadar? Ona göre bir macun buluruz belki.
Bu macunu önermem. Kesinlikle F/P değil. Şu an kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Eğer bütçe yetiyorsa bunu önerebilirim:Cooler Master HTK-002 marka buldum 5 W bunu almayı düşünüyorum ücretide makul.
Bu macunu önermem. Kesinlikle F/P değil. Şu an kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Eğer bütçe yetiyorsa bunu önerebilirim:
Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 gr en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Trendyoldan almayı deneme genelde çakma çıkıyor bu mx-4'ler.Teşekkürler kullanıcılar memnun olmuş buna karar verdim yardım için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.