actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 4 Ekim 2019 #11 alhasoglu dedi: Kalitesiz diyorsunuz ama işlemci 65w tüketiyor bu soğutucu 90 derece alıyor tek aklıma takılan macun soğutucu dan bir yana derdim yok overclock yapmıyorum stok fan dan kat kat iyidir bence Genişletmek için tıkla... Bence de yeterli gelmeli ama kendim kullanmadım veya araştırmadım çok fazla. Termal macun değiştirmeniz sıcaklıklarda 6-15 derece fark edecektir.
alhasoglu dedi: Kalitesiz diyorsunuz ama işlemci 65w tüketiyor bu soğutucu 90 derece alıyor tek aklıma takılan macun soğutucu dan bir yana derdim yok overclock yapmıyorum stok fan dan kat kat iyidir bence Genişletmek için tıkla... Bence de yeterli gelmeli ama kendim kullanmadım veya araştırmadım çok fazla. Termal macun değiştirmeniz sıcaklıklarda 6-15 derece fark edecektir.
alhasoglu Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 21 4 Ekim 2019 #12 actanonverba dedi: Bence de yeterli gelmeli ama kendim kullanmadım veya araştırmadım çok fazla. Termal macun değiştirmeniz sıcaklıklarda 6-15 derece fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için iyi forumlar.
actanonverba dedi: Bence de yeterli gelmeli ama kendim kullanmadım veya araştırmadım çok fazla. Termal macun değiştirmeniz sıcaklıklarda 6-15 derece fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için iyi forumlar.