Termal macun değişimi FPS arttırır mı?

Teşekkürler hocam kendim format atmayı bilmiyorum hep bilgisayarcılara yaptırıyorum aslında kendim de belki yapabilirim ama korkuyorum ya yanlış bir şey yaparsam diye. O konuda da yardımcı olur musunuz? Daha 13 yaşındayım o yüzden elimdeki bilgisayardan da olmak istemiyorum. :)

En düşük sistemli oyunlarda dahi kasıyor.
Attığım linkteki işlemleri teker teker yaparsan halledersin ben de bilmiyordum tek başıma yaptım :)

Eğer termal macun değiştirirsen işlemcin daha çabuk soğur
Ve bilgisayarın performansı artar ama oyun içi FPS az olsa da artar ama.
Çok fazla bir şey bekleme.

Teşekkürler hocam kendim format atmayı bilmiyorum hep bilgisayarcılara yaptırıyorum aslında kendim de belki yapabilirim ama korkuyorum ya yanlış bir şey yaparsam diye. O konuda da yardımcı olur musunuz? Daha 13 yaşındayım o yüzden elimdeki bilgisayardan da olmak istemiyorum. :)

En düşük sistemli oyunlarda dahi kasıyor.

Ekran kartınız zaten bayağı düşük bir ekran kartı en düşük sistemliden kastınız nedir acaba kart giriş seviyesi bir kart günlük kullanım için 8500 GT civarı bir karta denkmiş dendiğine göre ve bu kart bayağı bir kötü offlinede GTA 5'i düzgün oynamak için en kötü GT9800'e ihtiyacınız var bu da açıklıyor format atsanız da düzeleceğini zan etmiyorum ama deneyebilirsiniz sonucu yazarsanız sevinirim takip edeceğim konuyu.

Ekran kartınız zaten bayağı düşük bir ekran kartı en düşük sistemliden kastınız nedir acaba kart giriş seviyesi bir kart günlük kullanım için 8500 GT civarı bir karta denkmiş dendiğine göre ve bu kart bayağı bir kötü offlinede GTA 5'i düzgün oynamak için en kötü GT9800'e ihtiyacınız var bu da açıklıyor format atsanız da düzeleceğini zan etmiyorum ama deneyebilirsiniz sonucu yazarsanız sevinirim takip edeceğim konuyu.

Düşük sistemliden kastım Call of Juarez 1, Hitman blood money gibi oyunlar. Güncelleme yapmaktan vazgeçtim zaten pek yapabileceğimi zannetmiyorum ayrıca USB bellekte yok. İstesemde yapamayacağım zaten PC'yi de tehlikeye atmak istemiyorum.
Artırır çünkü işlemci sıcaklığı düşer düşmesinin sonucu bir tık fazla FPS alabilirsiniz maksimum 4-5 FPS. Sevgiyle sağlıcakla kal.☺️

Teşekkürler bunu bir bilgisayarcıya yaptırmam gerekiyor kendim yapamam bu tarz şeyleri sizce fiyatı ne kadar tutar temizlemesi ve termal macun yapması.

Teşekkürler bunu bir bilgisayarcıya yaptırmam gerekiyor kendim yapamam bu tarz şeyleri sizce fiyatı ne kadar tutar temizlemesi ve termal macun yapması.

Evde yapması bilen için kolay bilgisayarcılara güven yok bakmadığını gördüğü zaman işlemcini alıp başka bir şey takabilir yaşanıyor genel olarak yaptıracaksan 10-15dk sürüyor 35-65₺ tutuyor. Sevgiyle sağlıcakla kal ☺️

Evde yapması bilen için kolay bilgisayarcılara güven yok bakmadığını gördüğü zaman işlemcini alıp başka bir şey takabilir yaşanıyor genel olarak yaptıracaksan 10-15dk sürüyor 35-65₺ tutuyor. Sevgiyle sağlıcakla kal ☺️

Adam benim işlemci alıp ne yapacak dünyanın en dandik işlemcisi hatta halimi görüp iyi bir işlemci takar.:D şaka bir yana teşekkür ederim. Sevgiyle sağlıcakla kal. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı