Termal macun degisimi gerekli mi?

lutfu123

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
Asus 4060
Anakart
Asus H610 Prime
İşlemci
i5 12400F
Merhaba. Normalde bilgisayarimin on 1 fani bozuldu tamircide fani degistirdik ve sonra eve gelince fark ettim PC'm OCCT testinde sivi sogutma olmasina ragmen bir anda 85-87derece goruyor ama oyunlarda da 65-70 arasinda gidip geliyor. Acaba termal macun mu degismeliyim?

Soğutucunu da yazaydın bari. Eğer hatalı bir şekilde sürülmediyse, o işlemci çıktığı günde bile almış olsan macunun etkisini yitirmemesi gerekir.

Termal macunu değiştirin. Sıvı soğutma sistemini ve fanlarını da kontrol edin.

Kesinlikle termal macunun önemini göz ardı etmeyin.

Sokakta bulduğunuz tamircilere PC emanet etmeyin daha çok içine sıçıp para almaya çalışıyorlar hakkıyla yapan var mı bilemem hiç denk gelmedim bundan dolayı vatan gibi mağazalara PC nizi götürmenizi öneririm. Oyundaki değeriniz normaldir sadece sıvı soğutmanız düzgün çalışmıyor olabilir. İşlemci üzerinden herhangi bir soğutucu kaldırıldığında macun değiştirilmelidir.

Yanındaydım hocam yanlış bır hareket yapmadı kontrolcuden fanı cıkardı yenısını taktı.

Soğutucunu da yazaydın bari. Eğer hatalı bir şekilde sürülmediyse, o işlemci çıktığı günde bile almış olsan macunun etkisini yitirmemesi gerekir.

Gametech Hydra 240mm.

Ve Müslüman olmayan Vatan PC'ye bakmadı bıle oradan alınmasına ragmen.

Pekı bır termal macuna 400 TL vermek pahalı mı uygun mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…