SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #1 Dostlar, işlemcinin termal macununu değiştirdim. Kullanımlara baktığımda boşta HDD %100 ve sürekli dalgalanıyor. Ne yapmam lazım? PC çok hantal ağır çalışıyor bir kez mavi ekran aldım.
Dostlar, işlemcinin termal macununu değiştirdim. Kullanımlara baktığımda boşta HDD %100 ve sürekli dalgalanıyor. Ne yapmam lazım? PC çok hantal ağır çalışıyor bir kez mavi ekran aldım.
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Hocam termal macunla HDD'nin bir alakası yok bence. Kaspersky varsa bir taratın derim. Artı 0 Eksi
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #3 Erdem32146 dedi: Hocam termal macunla HDD'nin bir alakası yok bence. Kaspersky varsa bir taratın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam macunu yeniledim PC'yi bağladım çok yavaş ve hantal sebebi ne olabilir? Artı 0 Eksi
Erdem32146 dedi: Hocam termal macunla HDD'nin bir alakası yok bence. Kaspersky varsa bir taratın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam macunu yeniledim PC'yi bağladım çok yavaş ve hantal sebebi ne olabilir?
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 SchFeazz dedi: Hocam macunu yeniledim PC'yi bağladım çok yavaş ve hantal sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Macunla alakası yok. Acaba macunu harddiskemi sıktınız. Artı 0 Eksi
SchFeazz dedi: Hocam macunu yeniledim PC'yi bağladım çok yavaş ve hantal sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Macunla alakası yok. Acaba macunu harddiskemi sıktınız.
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #5 ipx dedi: Macunla alakası yok. Acaba macunu harddiskemi sıktınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam işlemcimin üzerine sürdüm. Artı 0 Eksi
ipx dedi: Macunla alakası yok. Acaba macunu harddiskemi sıktınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam işlemcimin üzerine sürdüm.
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 25 Temmuz 2021 #6 Görev yöneticisinden HDD'yi kullanan uygulama ya da hizmetin ne olduğunu kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #7 SchFeazz dedi: Hayır hocam işlemcimin üzerine sürdüm. Genişletmek için tıkla... Virüs programıyla taratın bazı sebeplerden dolayıda yüksek hdd kullanımı oluyor. Artı 0 Eksi
SchFeazz dedi: Hayır hocam işlemcimin üzerine sürdüm. Genişletmek için tıkla... Virüs programıyla taratın bazı sebeplerden dolayıda yüksek hdd kullanımı oluyor.
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #8 NewDAYI dedi: Görev yöneticisinden HDD'yi kullanan uygulama ya da hizmetin ne olduğunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... System ve Windows Problem Reporting ipx dedi: Virüs programıyla taratın bazı sebeplerden dolayıda yüksek hdd kullanımı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam macunu yenilemeden önce bir sorun yoktu. Artı 0 Eksi
NewDAYI dedi: Görev yöneticisinden HDD'yi kullanan uygulama ya da hizmetin ne olduğunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... System ve Windows Problem Reporting ipx dedi: Virüs programıyla taratın bazı sebeplerden dolayıda yüksek hdd kullanımı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam macunu yenilemeden önce bir sorun yoktu.
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #9 SchFeazz dedi: System ve Windows Problem Reporting Hocam macunu yenilemeden önce bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açarken hdd ye zarar vermiş olabilirsiniz Artı 0 Eksi
SchFeazz dedi: System ve Windows Problem Reporting Hocam macunu yenilemeden önce bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açarken hdd ye zarar vermiş olabilirsiniz
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #10 Dostlar HDD kullanımı %0-%30 civarına düştü. İşlemci ise %6 0, 21 GHz acaba ondan ötürü yavaşlamış olabilir mi? ipx dedi: Bilgisayarı açarken HDD'ye zarar vermiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarı yan yatırdım sadece. HDD kapalı ve HDD kasasının içinde. @Recep Baltaş abi bir bakar mısın? Rica etsem. Son düzenleme: 25 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Dostlar HDD kullanımı %0-%30 civarına düştü. İşlemci ise %6 0, 21 GHz acaba ondan ötürü yavaşlamış olabilir mi? ipx dedi: Bilgisayarı açarken HDD'ye zarar vermiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarı yan yatırdım sadece. HDD kapalı ve HDD kasasının içinde. @Recep Baltaş abi bir bakar mısın? Rica etsem.