SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #1 Dostlar, işlemcinin termal macununu değiştirdim. Kullanımlara baktığımda boşta HDD %100 ve sürekli dalgalanıyor. Ne yapmam lazım? PC çok hantal ağır çalışıyor bir kez mavi ekran aldım.
Dostlar, işlemcinin termal macununu değiştirdim. Kullanımlara baktığımda boşta HDD %100 ve sürekli dalgalanıyor. Ne yapmam lazım? PC çok hantal ağır çalışıyor bir kez mavi ekran aldım.
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #11 SchFeazz dedi: Dostlar HDD kullanımı %0-%30 civarına düştü. İşlemci ise %6 0, 21 GHz acaba ondan ötürü yavaşlamış olabilir mi? Dostum bilgisayarı yan yatırdım sadece. HDD kapalı ve HDD kasasının içinde. @Recep Baltaş abi bir bakar mısın? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... One Drive kullanıyorsanız yüksek hdd kullanımı olabilir eski bilgisayarımda oluyordu. Artı 0 Eksi
SchFeazz dedi: Dostlar HDD kullanımı %0-%30 civarına düştü. İşlemci ise %6 0, 21 GHz acaba ondan ötürü yavaşlamış olabilir mi? Dostum bilgisayarı yan yatırdım sadece. HDD kapalı ve HDD kasasının içinde. @Recep Baltaş abi bir bakar mısın? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... One Drive kullanıyorsanız yüksek hdd kullanımı olabilir eski bilgisayarımda oluyordu.
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #12 Dostlar işlemci kullanımı %6 0,21 GHz sabit hiç hareket etmiyor yavaşlık ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #13 SchFeazz dedi: Dostlar işlemci kullanımı %6 0,21 GHz sabit hiç hareket etmiyor yavaşlık ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam soğutucuyu düzgün taktığınıza emin misiniz? 0.21 GHz çok düşük bir değer. Artı 0 Eksi
SchFeazz dedi: Dostlar işlemci kullanımı %6 0,21 GHz sabit hiç hareket etmiyor yavaşlık ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam soğutucuyu düzgün taktığınıza emin misiniz? 0.21 GHz çok düşük bir değer.
KS KS SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 26 Temmuz 2021 #14 Erdem32146 dedi: Hocam soğutucuyu düzgün taktığınıza emin misiniz? 0.21 GHz çok düşük bir değer. Genişletmek için tıkla... Düzgün takamamışım efendim düzelttim. Değer yükseldi. Artı 0 Eksi
Erdem32146 dedi: Hocam soğutucuyu düzgün taktığınıza emin misiniz? 0.21 GHz çok düşük bir değer. Genişletmek için tıkla... Düzgün takamamışım efendim düzelttim. Değer yükseldi.