Kayra342727
Hectopat
Oyun felan oynuyorsanız yük altında bakın öyle daha iyi anlarsın.Boşta 50-55 derece arası.
Oyun felan oynuyorsanız yük altında bakın öyle daha iyi anlarsın.Boşta 50-55 derece arası.
5500 az ısınan bir işlemci deniyor fakat o da ısınıyor arkadaşta var yük testi yaptık 89 gördü 1.dk dan kapadık daha 6 aylık sistem stok fanOyun felan oynuyorsanız yük altında bakın öyle daha iyi anlarsın.
Bişlgisayarımı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ve hiç değiştirmedim, sizce değiştirmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 2221266
Eki Görüntüle 2221265
Bişlgisayarımı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ve hiç değiştirmedim, sizce değiştirmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 2221266
Eki Görüntüle 2221265
Açmışsınız bile işlemciyi zaten, açtığınızda değiştirmek mâkul ve sağlıklı olanıdır. Değiştirin. Ayrıca güzel sürülmüş, o şekilde sürdüğünüz gibi sürmeye devam edin.
Ben sürmeyi daha hiç denemedim sistemi Vatan'dan almıştım böyle sürmüş oradaki çalışanlar.
1-2 Senede bir değiştirmelisin fakat çok fazla bilgisayarla uğraşıyorsan 1 senede bir değiştirebilirsin ve bilgisayar sıcaklıklarını kontrol etmeni isterim.Bişlgisayarımı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ve hiç değiştirmedim, sizce değiştirmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 2221266
Eki Görüntüle 2221265
Açmışsınız bile işlemciyi zaten, açtığınızda değiştirmek mâkul ve sağlıklı olanıdır. Değiştirin. Ayrıca güzel sürülmüş, o şekilde sürdüğünüz gibi sürmeye devam edin.
1-2 Senede bir değiştirmelisin fakat çok fazla bilgisayarla uğraşıyorsan 1 senede bir değiştirebilirsin ve bilgisayar sıcaklıklarını kontrol etmeni isterim.
Bir de macun öneriniz nedir? Daha önce hiç değiştirmedim ilk kez değiştireceğim.
Günlük 2-3 saat uğraşıyorum fakat oyun oynayarak yani yük altında çalıştıyorum ve 80 dereceleri geçiyor duruma göre.
Macun önerisi için overclock ve soğutma kategorisine ayrı konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Bütçenizi de belirtmeyi unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.