Termal macun değiştirilmeli mi?

Ben sürmeyi daha hiç denemedim sistemi Vatan'dan almıştım böyle sürmüş oradaki çalışanlar.

Ben sürmeyi daha hiç denemedim sistemi Vatan'dan almıştım böyle sürmüş oradaki çalışanlar.

Anladım, güzel dağıtmışlar macunu. Kendiniz sürecekseniz Technopat'ın YouTube üzerindeki rehberlerine bakabilirsiniz. Birçok video var macun sürmekle alakalı. Ayrıca kapağı açtığınızda da macun sürmeniz gerekiyor bence. Yani bu şekilde takıp çalıştırmanızı önermem pek sistemi.

Bir de macun öneriniz nedir? Daha önce hiç değiştirmedim ilk kez değiştireceğim.

1-2 Senede bir değiştirmelisin fakat çok fazla bilgisayarla uğraşıyorsan 1 senede bir değiştirebilirsin ve bilgisayar sıcaklıklarını kontrol etmeni isterim.

Günlük 2-3 saat uğraşıyorum fakat oyun oynayarak yani yük altında çalıştıyorum ve 80 dereceleri geçiyor duruma göre.

Macun önerisi için overclock ve soğutma kategorisine ayrı konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Bütçenizi de belirtmeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…