Termal Macun Eriyor ve Bilgisayar Açılmıyor

BuRaKBoSs

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 1 ay önce gece bilgisayarımı kapattım ve uyudum sabah kalktığımda bilgisayar açılmıyordu, önce RAM'leri söküp takarak denedim yine açılmıyordu. Diğer parçaları da söktüm temizledim taktım olmadı. En son işlemcinin fanını söktüğümde gördüm ki yaklaşık 3 yıllık termal macun küle dönmüş. Güzelce temizledim peçete yardımıyla. İdarelik bilgisayarcıdan 5 TL'ye aldığım termal macunu sürdüm bilgisayar açıldı oh be dedim ama bugün tekrar aynısını yaptı. Baktım termal macun erimiş güzelce yaymıştım. Anlamadım neden böyle oldu? Termal macunun kalitesizliği yüzünden mi böyle oldu yoksa ben sürerken hata mı yapmışımdır sizce?

İşlemcim FX-6300.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun kalitesiz de olsa 1 günde erimesi mantıklı değil. Dikkatli bir şekilde sürdüğünden emin misin? Çok fazla kullandıysan da bu problem olmuş olabilir. TG4 macunu alın ve dikkatlice sürün sonra tekrar deneyin. İşlemci sıcaklık değerlerini de kontrol edin. Fan'ın çalıştığından emin olun.

Yorumlarınız için teşekkürler kaliteli bir macun alıp daha iyi sürmeye çalışıcam bana önerebileceğiniz bir videoo var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı