Arkadaşlar ben PC'yi alalı 5 6 ay oldu ve bakımı konusunda sadece bu ayın başında tozunu supurgeyle aldım PC'nın. Stok fan kullanıyorum, termal macun yenılemem gerekır mı? Ayrıyeten sogutucu alırsam termal macuna gerek kalır mı?
Arkadaşlar ben PC'yi alalı 5 6 ay oldu ve bakımı konusunda sadece bu ayın başında tozunu supurgeyle aldım PC'nın. Stok fan kullanıyorum, termal macun yenılemem gerekır mı? Ayrıyeten sogutucu alırsam termal macuna gerek kalır mı?
İşlemci ısınırsa kapanır. Hangi çağda yaşıyorsunuz? Yılda bir de komikmiş.Yılda bir yenilenmeli. Diğer arkadaşların yorumlarını kaile alırsanız birkaç aya "işlemcim yandı mı?" konusunu açabilirsiniz.
Açıkcası bilgisayarımı 8 sene aynı macunla çalıştırdım gık da demedi.Yılda bir yenilenmeli. Diğer arkadaşların yorumlarını kaile alırsanız birkaç aya "işlemcim yandı mı?" konusunu açabilirsiniz.
İşlemci ısınırsa kapanır. Hangi çağda yaşıyorsunuz?
Termal macun kaliteliyse gerekmez ama kalitesiz macunlar çabuk kurur. Isı değerlerinde sorun yoksa yenilemene gerek yok. Soğutucu alırsan soğutucuya macun sürülü halde gelebilir. Öyle değilse evet macuna gerek var.Arkadaşlar ben PC'yi alalı 5 6 ay oldu ve bakımı konusunda sadece bu ayın başında tozunu supurgeyle aldım PC'nın. Stok fan kullanıyorum, termal macun yenılemem gerekır mı? Ayrıyeten sogutucu alırsam termal macuna gerek kalır mı?
Sakın bu arkadaşı dinlemeyin hocam. Termal macunu işlemciniz ısınmaya başladığı zaman değiştirirsiniz. Yani bi 4-5 yıl.Yılda bir yenilenmeli. Diğer arkadaşların yorumlarını kaile alırsanız birkaç aya "işlemcim yandı mı?" konusunu açabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.