Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ekim 2020 #1 Laptop ısınıyordu termal macun sürdüm ısı arttı. Vidaları takmadığımdan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
ManTuna17 Kilopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 244 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #11 Bol sürmüş olabilirsin, az sürmüş olabilirsin, kalitesiz termal macun kullanmış olabilirsin, sıkman gereken vidaları sıkmamış olabilirsin. Artı 0 Eksi
Bol sürmüş olabilirsin, az sürmüş olabilirsin, kalitesiz termal macun kullanmış olabilirsin, sıkman gereken vidaları sıkmamış olabilirsin.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #12 Bloğun üzerindeki vidalar süs diye konulmuyor. Baskı yapıyor termal macun ve işlemciye. Derhal takın. Artı 0 Eksi
Bloğun üzerindeki vidalar süs diye konulmuyor. Baskı yapıyor termal macun ve işlemciye. Derhal takın.
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ekim 2020 #13 NotYiit dedi: Hangi vidalar? Soğutucu bloğu işlemciye bağlayan vidaları taktın mı? Genişletmek için tıkla... Gerekli vidaları taktım, Soğutucu vidalarını takmadım, takıcam. yika38 dedi: Fan ve bakır bloğun vidalarını takmadıysanız hemen takın. Ayrıca hangi macunu kullandınız? Genişletmek için tıkla... Tamirci'den aldığımız termal macunu kullandım. Şırıngasız, çubukla yaydım. GoDd1 dedi: Kalitesiz veya fazla sürmüş olabilir. Ya da az sürmüştür. Genişletmek için tıkla... Fazla sürmüş olabilirim ama ısıyı düşürceğini sanmıyorum. GTX660M dedi: Şimdi tekrardan açıp temiz macun sürüyorsun ve vidaları tam sıkıyorsun. Böylece macun güzelce dağılıyor ve ısınma sorunun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... O kadar emin misin? Sadece soğutucunun vidalarını taksam olmazmı? MoonDrag dedi: Bloğun üzerindeki vidalar süs diye konulmuyor. Baskı yapıyor termal macun ve işlemciye. Derhal takın. Genişletmek için tıkla... Takıcam. Artı 0 Eksi
NotYiit dedi: Hangi vidalar? Soğutucu bloğu işlemciye bağlayan vidaları taktın mı? Genişletmek için tıkla... Gerekli vidaları taktım, Soğutucu vidalarını takmadım, takıcam. yika38 dedi: Fan ve bakır bloğun vidalarını takmadıysanız hemen takın. Ayrıca hangi macunu kullandınız? Genişletmek için tıkla... Tamirci'den aldığımız termal macunu kullandım. Şırıngasız, çubukla yaydım. GoDd1 dedi: Kalitesiz veya fazla sürmüş olabilir. Ya da az sürmüştür. Genişletmek için tıkla... Fazla sürmüş olabilirim ama ısıyı düşürceğini sanmıyorum. GTX660M dedi: Şimdi tekrardan açıp temiz macun sürüyorsun ve vidaları tam sıkıyorsun. Böylece macun güzelce dağılıyor ve ısınma sorunun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... O kadar emin misin? Sadece soğutucunun vidalarını taksam olmazmı? MoonDrag dedi: Bloğun üzerindeki vidalar süs diye konulmuyor. Baskı yapıyor termal macun ve işlemciye. Derhal takın. Genişletmek için tıkla... Takıcam.