Termal macun nasıl silinir?

O kadar çok kurulum videosu var ki bunlarla ilgili. Ama her zaman soğutucunun yanında gelen kurulum kitapçığına göre hareket et. O zaman sıkıntı yaşamazsın. Çünkü soğutucuların hepsi de aynı şekilde montajlanmayabiliyor.

Ekran kartını, RAM'leri çıkartıp çok taktım fakat işlemci ve termal macunu ben halletmemiştim. İlk defa kule tipi soğutucu montajlayacağım. Umarım elimde patlatmam. 😁

Sleepy iş görür sanırım.
Eğer elinde koronada taktığımız cerrahi maskelerden varsa ilk önce kuru bir şekilde onunla silebilirsin. Maskenin kumaşı gerçekten çok güzel siliyor termal macunu ve kalıntı bırakmıyor. Sonra da bir peçeteye 4 5 damla kolonya döküp macunu sildiğin yerleri parlatsan yeterli.

O kadar çok kurulum videosu var ki bunlarla ilgili. Ama her zaman soğutucunun yanında gelen kurulum kitapçığına göre hareket et. O zaman sıkıntı yaşamazsın. Çünkü soğutucuların hepsi de aynı şekilde montajlanmayabiliyor.

Eğer elinde korona da taktığımız cerrahi maskelerden varsa ilk önce kuru bir şekilde onunla silebilirsin. Maskenin kumaşı gerçekten çok güzel siliyor termal macunu ve kalıntı bırakmıyor. Sonra da bir peçeteye 4 5 damla kolonya döküp macunu sildiğin yerleri parlatsan yeterli.

Kurulum videolarının çoğuna baktım, adamlar 2 dakikada yapıyorlar fakat el alışkanlıkları var, sorunsuz yaparım gibime geliyor. Maalesef maske yok. Kuru peçeteye üstündekini alayım, kabasını aldıktan sonra yine kuru peçeteye kolonya damlatıp öyle siliyorum tamamdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı