Termal macun nasıl temizlenir?

Bi peçeteyi 1-2 damla kolonyayla nemlendirip siliyorum ve kuruduktan sonra macunu sürüyorum ben. Bi sorun yaşamadım.
Evde limonlu kolonyam var sadece. Problem çıkarmasın ?

Çok kafanı yormaya gerek yok zaten temizleyeceğin kısım işlemcinin koruma kapağı gibi birşey, silerken çok bastırma yeter. Macunu sürerkende taşırmamaya özen göster. Kolanya ya da suyunu sıktığın bir ıslak mendillede silebilirsin.

Bunu yaparken işlemcinin üzerine gelen soğutucunun çizilmemesine çok dikkat edin. Hatta ben bunu tavsiye etmem.

Bunu yaparken işlemcinin üzerine gelen soğutucunun çizilmemesine çok dikkat edin. Hatta ben bunu tavsiye etmem.
Pentium 4 döneminde beri bu şekilde yapmaktayım ne soğutucu ne de işlemci yüzeyini çizdim. Sonuçta kartın plastiği ile bunu başaran birisi yoktur zannediyorum

Evde limonlu kolonyam var sadece. Problem çıkarmasın ?
Öncelikle elektrik bağlantısı olmasın. Yani şarj adaptörünü çıkar, batarya soketi de kolay çıkıyorsa çıkarman iyi olur. Kolonya da sonuçta %80'i alkol olan bi madde. Üstüne boşaltmazsan bişey olmaz. Dediğim gibi az miktarda kolonyayı havlu peçeteye damlatıp silebilirsin. Kuruyunca da macunu ince bir tabaka halinde sür işlemciyi tak. Vidaları ne çok sık ne de gevşek bırak. Orta ayarda sık. Bu şekilde sorun olmaz.

Limonlu kolonya ile deniyorum...

Bir peçete, hafif nemli bir bez ile yavaşca temizleyin kolonya vs, kulanmayınız kulak kürdanı çöpü yardımıyla yanlarını temizlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…