S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 8 Kasım 2019 #21 Surdugunuzun yarısı yeterli aslında.
K Karulman Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2019 #22 Hüseyin42 dedi: Tam kararında hocam. Umarım burdan cevap beklemeden soğutucuyu takmışsınızdır, çünkü beklemeye başlayınca kuruyor hafiften. Genişletmek için tıkla... Aynen direk taktım. Hatta kasayı ilk açtığımda işlemci yapışmış soğutucuya, soketi kaldırmadan işlemci çıktı aşırı korktum kırdım sandım, Allahtan bişey olmadı
Hüseyin42 dedi: Tam kararında hocam. Umarım burdan cevap beklemeden soğutucuyu takmışsınızdır, çünkü beklemeye başlayınca kuruyor hafiften. Genişletmek için tıkla... Aynen direk taktım. Hatta kasayı ilk açtığımda işlemci yapışmış soğutucuya, soketi kaldırmadan işlemci çıktı aşırı korktum kırdım sandım, Allahtan bişey olmadı
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 8 Kasım 2019 #23 Videodaki anlatım yardımcı olacaktır
K Karulman Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2019 #24 SaviorAngel™ dedi: Surdugunuzun yarısı yeterli aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci resmi diyorsanız ilk yarısını sıktım ama ne kadar ince yaymaya çalışsamda az geldi yüzeyin tamamına yayamadım. Sonra biraz daha eklemek durumunda kaldım
SaviorAngel™ dedi: Surdugunuzun yarısı yeterli aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci resmi diyorsanız ilk yarısını sıktım ama ne kadar ince yaymaya çalışsamda az geldi yüzeyin tamamına yayamadım. Sonra biraz daha eklemek durumunda kaldım
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.072 Çözümler 9 8 Kasım 2019 #25 Etandaloth dedi: Videodaki anlatım yardımcı olacaktır Genişletmek için tıkla... Yorumlar iyiymiş