Termal macun ne zaman yenilenmeli?

Genellikle 6 ayda bir yapılması önerilir, çok namüsait durumlarda en fazla senede bir kez yaptırmanız da yeterli olacaktır.
Ne yaptın kardeş? 10 yılı aşkın değiştirmeden de kullanılabiliyor bu meret. PC'de ısınma artmaya başladığı zaman değiştirirsin. 6 ay ne yahu? Bunun öyle kesin bir süresi yok. Macun kalitesi, sürdüğün miktar, kullanım vs bir sürü şarta göre ömrü, etkisi değişir.

Ne yaptın kardeş? 10 yılı aşkın değiştirmeden de kullanılabiliyor bu meret. PC'de ısınma artmaya başladığı zaman değiştirirsin. 6 ay ne yahu? Bunun öyle kesin bir süresi yok. Macun kalitesi, sürdüğün miktar, kullanım vs bir sürü şarta göre ömrü, etkisi değişir.
Hocam istiyorsan hiç sürme, yine kullanılır bilgisayar, kullanılamaz diye bir şey söylemedim zaten. Genel olarak oyuncu bilgisayarı gibi düşünüp cevap verdim, sürekli yük altında oyun oynandığında ısı derecelerinin arttığını biliyorsundur diye düşünüyorum ki zaten 1 sene de yeterli olacaktır dedim, 6 ayda bir yapması şart değil, genel önerilir ısınma problemlerinin sık yaşanmaması için. Düzgün okuyun lütfen.

Genellikle 6 ayda bir yapılması önerilir, çok namüsait durumlarda en fazla senede bir kez yaptırmanız da yeterli olacaktır.
Çok değişken, ben 3 sene sonunda anca ısınmaya başlamıştı öyle değiştirmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı